Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo vlada KS!
@SamoRealnoDruze STA BRAVO???Drmnuli ste lovu za migrante i sada druge opstine traze sadaku dok vi plocnike mjenjate i razbacujete se tudjim paramo...Ima se da goveda zvacu!A jadni oni u Bihacu sa marokancima,alzircima,siricima,pakistancima.Nabili im komplekse,zene itd.
Trg nazvati 'šestorka trg ili 6-ica'da podsjeca narod ako se nekad raspadnu na vrjeme i blagostanje za vejeme vladavine ove vlade😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cuj grb opcine,ocekivo sam Hadjibajricevu sliku da pozeli dobrodoslicu
Samo me zanima koji arhitekta je na Latinskoj cupriji projektovao onaj pleksiglas i inox ogradu kao i betonski zid umjesto da je ostavljeno autenticno kako je bilo ,prvo sto je kult.ist.spomenik,drugo stari dio grada onako unakaziti da se povraca svakom sarajliji kad prodje,sta seljak zna doslo u Sarajevo pa pamet prosuo sa cirkus mostovima.
Pas do pasa, beton do betona. Eto sta znam....
ROYAL FLASH na ulazu u pijacu najlon lese je prodavala jedna lijepa romkinja .
vidis kako se moze kad nema SDOooo u vladi KS
a slike projekta kako ce to izgledat?
Zar ovdje nije planiran parkin podzemni?
@kristinaklementina zar se cita samo naslov :)
S obzirom na načelnikovo reklamiranje u zadnje vrijeme, čudi me da na sredini trga ne stoji njegova slika sa prigodnom porukom
Hvala Bogu, napokon ce biti parking prostora
Grb Opcine stari grad hahah hit smo! dok bosnjaci stavljaju neke kvazigrbove opcina i slicno na trgovima gdje su ostali konstutivni narodi vecina nalaze se njihovi grbovi sahovnice i orao sa 4 ocila! Samo naprijed za 50 godina zaboravit cete vi opet i ko ste i sta ste
Bravo za komentar. Jedino ljiljan je tu dolazio u obzir. Za ljiljane je prolivena krv na okolnim padinama da bi se odbranio grad pa i taj trg.
A sta bi od onoga lijepog parka, zelenila i drveca? Valjda je premalo betona i granite u gradu pa hajde jos malo
@Gradskodete NEMOJ TE VINSARAJLIJA O PARKOVIMA I ZELENILA!!! BACATE SMECE GDJE GOT STIGNETE!!
Najgore je sto ce to propasti i izlomljeno biti za 6 mjeseci.
@sabahudin_78 kako? nema saobraćaja a granit 10 cm je kao i 3cm željeza
Jedan odvboljih projekatavu zadnjih deset godina... Jest da mu je toliko trebalo da se odradi zvog svih problema, al' je definitivno jedan od najbolji projekata.
ostat ce valjda viska love za jos po koju vilu i vikendicu za "ugledne" clanove stranke...
Sad kad Bake zezne Vladu KS i otvori svoj trezor i izvuce vrecu punu zlata i novi SCC napravi!