Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dat će Allah snage i sabura...samo polako... PROKLETA AMERIKA! RAK RANA i proklete bile sve njene institucije! PU!!
Ne treba njega i njemu slicne u zatvor - tu gamad treba u pustinju poslati, bez kapi vode i bez hrane!
govna bradata i gadna, sve ih treba strpat u zatvor il protjerat odavde,samo zlo sire,kakvo 20 god, treba ga dozivotno u samicu strpat,pacenici
Ovo je kao da gospodar slugu dovodi da svjedoci za njega na sudjenju..
Prije nego sto ga bosancerosi pocnu nazivati vehabija, samo da znate to je pogrdan naziv i vrijedja Allaha jer El-Vehab je jedno od Allahovih imena a vehabija u prenesenom znacenju znaci mali Bog.
Hajde vehabio umukni. Bosanceros je li nikoga ne vrijedja? Allahu Akbar - Allah je najveci - znaci definitivno nije mali bog niti bi Musliman ikada pred Allahovo ime stavio 'mali' a pogotovo ne bi sebe nazvao Bogom. Ja nisam musiman, ali ti definitivno imas problema sa tumacenjem svoje vjere.
ok samo sam fino rekao, ja nemam bradu samo da znas to je licni izbor svakog muslimana bosancerosu
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
mrs! govno smrdljivo!