Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahha ovo je vise postalo smijesno. Ja Sejfica neki dan na Pofalicima gledam. Lagano s autom preko parka trotoara i na cestu. Da mi je samo znati ko brani ovakve likove. Javno ih sve objesit.
Na slobodi lik? I da vozi auto? Siguran?
@MCCCLXXVII Ma milion posto. Trebao sam ga snimiti al kome?! Jedino bih ja mogao naje*ati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zanimljivo je samo to - sta se njemu uopste ima suditi? Jer, sud je valjda mjesto za dokazivanje nevinosti ili krivice. Nikad mi to nije bilo jasno. ZNA se da je UBIO, zna se da je POBJEGAO - tacke Zakona te i te - i u zatvor. Mislim, generalno - sta ce on dokazati? Njegov advokat? UBIO DVIJE DJEVOJKE! Mars u zatvor, kakvo sudjenje. Ovaj svijet je smetljiste...
@VonMises Amin. Ovaj svijet jeste smetljište. I dok šutimo tako i treba da bude. Nismo bolji od ubica, mi kukavice...
@Serbinator Za tesko krivicno djelo protiv bezbjednosti u saobracaju se dobija od 8-15 godina ako je nastupila smrt radi krivice optuzenog, a naravno - koliko smrti toliko godina - znaci 35 do 40 godina; za bijeg s mjesta nesrece od 3 do 5 godina a za neukazivanje pomoci - od 5 do 8 godina. Sam odradi matematiku. U svakom slucaju - on je ubica jer je UBIO nekog, izvini ako ja tebe ubijem POKEMONOM necu biti ubica, a naglasak je bio na tome da se tu nema sta OPTUZIVATI, jer je sve ocigledno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sjeme mu se zatrlo dabogda, i njemu i njegovoj odvratnoj porodici!
Kako bi on meni kod druga Kima bio optuzen i osudjen prijepodne a popodne bi ga strijeljali i fakturu za ispucani metak ispostavili porodici.
Moj dedo u grobu je kriv.
Na kraju ce biti da su nje dvije se bacile pod auto namjerno.Fuujj pa ima li kraja ovome njesra u ovoj zemlji.
Još će od roditelji nastradalih djevojaka tražit da mu nadoknade stetu na golfu.
Cuj nije kriv...
Ova zemlja i njene institucije su davno postale smješne ali ovo prelazi sve granice užasa
Ma treba to ubit
nemoguće još će ga pustiti na slobodu
Mamu mu je be m. Eto ja sam se izjasnio
Život u ovoj državi iz dana u dan postaje sve jadniji , ubiju ti dvoje djece i još te mjesecima prave budalom i običnoj životinji daju šansu da se brani , ispadni sad mangup kad treba biti čovjek a ne kad si ubio djevojke vozeći 120 km/h kroz grad !
Koliko vidim ovaj slučaj je samo poslužio Dalidi Burzić i Elmedinu Konakoviću za smjenu komesara Vahida Ćosića, a inače će Sanjin biti oslobođen.
Zar u optužnici nema dvostruko ubistvo ? "Uz Sanjina Sefića, optuženog za teška krivična djela protiv sigurnosti javnog prometa i krivično djelo - neukazivanje pomoći osobi ozlijeđenoj u prometnoj nesreći." Jel tužilac na nekim drogama ? Još jedna farsa "nezavisnog" sudstva koje će na kraju tog istog debila pustiti na slobodu.
Pa gdje ti zivis? Tuzitelji pali za male pare. Sto bi reko onomad Kristijan Golubovic: "U tuzilastvu rupa, u sudstvu rupa, advokatura KOMPLET korumpirana"
@JasarAnetovski3 Barem su prije znali napisati kvalifikaciju djela. Sada ni to ne znaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Odrezite mu ruke i noge i pustite covjeka kad nije kriv