Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
chuckboris 28.05.2014. u 10:48 00sad ti je malo lakse, neka :) normalno da mi je lakse genocidasi nedaju ni mape dje su postavljali mine da se to ocisti,nadaju se poginuce jos koji bosnjak..Ajos bi volio vise da ih bude puna sava i dunav nek idu onima koji su ih prozveli u smrdiju i dali posrbicama et ubijajte komsije..
Neka masala nek se radi nesto,maloj sa bozije strane ispravljena nepravda ove pooplave su odnijele dobar dio mina onim koji su ih postavljali u genocidistan i smrdiju,pa nek ih oni pecaju pos smrdiji i cetnitetu.
Poslije skoro 20 godina...uspješno,nema šta...i izdat će certifikat da je sve u redu...i onda...bum...ali imate certifikat,od naših stručnjaka....