Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa valjda se Općina nalazi u blizini stečaka a ne obratno, osim ako ih neko nije istresao tu po uputama ili naredbi.. Isto tako bitno je da je naš uvaženi antropolog, arheolog, istoričar, etnolog S.E. učinio posebne napore da se mi stanovnici Novoga Grada osjećamo Bošnjanima, Bosancima, Bošnjacima a posebno muslimanima jer bez njega nas valjda ne bi ni bilo.
iz kaknja citaj covjece
Jesu istreseni tu po naredbi. 'Podsjetimo, stećci su prebačeni na ovaj lokalitet iz Kaknja 1990. godine zbog građevinskih radova.'.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
“..... ne plašim se ja vlkova vetć ljujdi. Da je po vlkovma ovaj biljeg bi vjetčnost nadživio. 1377. , kad Kralj naš bješe Tvrtko”.
Kralj Srba.
@TrebinjeRS I Srba... ;)
Ako cuje Kusturica poslace traktoriste iz pc dau donesu za Njegosgrad hhhh to treba dooobro obezbhediti nestalo mu kamenha iz Ercegovine hihihihih
Stećci su ostaci kulturno istorijskog naslijeđa srednjovjekovne Bosne. Jedini dokaz da je Bosna bila država bosanaca i jedinog naroda koji ima čisti bosanski identitet bez primjesa drugih kultura i religija koje su kroz istoriji nametane stanovnicima Bosne, uvijek silom i represijom.
jah ni mrtav miran ne mozes biti. pomjeri ga tamo pomjeri ga vamo
A sej je kam od Trtise. Zivjeh mirno,Boga molec i zla ne mislec. Ovden,gdi mi je kam,ubi me grom. Zasto Boze? Da su klete i proklete ruke koje bi ovo preturile dok odgovor ne dobijem. 1174 godne po Gospodu nasem.
Kupio im načelnik općine VIM,ARF i RIBAČE ČETKE:
Joj, lokacije, niđe veze!
Sto ih ne vratiste u Kakanj lopine sarajevske?
Hajd' makar su vijek pogodili.