Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAlmo ljevicari,ujedinite se,da stanemo u kraj nacional kriminalnoj bandi,koja Bih dijeli 25 godina,da bi je pljackali. SA 4 % nezaposlenih,koliko je bilo za vrijeme Komunizma,sa nacional kriminalcima smo dosli do 48 %,pametnom dovpoljno!
Jos malo pa ce te vi kriminalni talibani seljacki,da trazite po 2 svjedoka,ko 1945 da dokazujete da niste bili na strani kriminala,ali vam to ovaj put nece pomoci.Ima sve sa noge na nogu da vas nabijamo iz drzavnih institucija,uhljebi pokvareni.
Sta se imaju ujedinjavat, ovo su isti ljudi koji su prije bili i u SDP-u. SVE SU TO GOLA GOVNA. Nema ovdje napretka, dok se kriminalcima i drzavnim mafijasima ne rokne metak u celo!!
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
SDA je zlocinacka organizacija,Turkovic,Causevic,Brankovic,Delimustafic, Zukic,ubistva Joze Leutara,Nedzada Ugljena,trudne zene Sefera HAliloviva,ubistvo HAkije Turajklica,Irfana Ljubljankica,,sve njihovih ruku djelo. Dovodili su nam ovdje Irance u Bosnu,sto potvrdjuje slucaj Pogorelica,ALija vec tada radio na stvaranju Islamske kriminalne fildzan dzamahirije na 23%. HAjmo ljevicari,da ih sravnamo sa zemljom,kao 1945,da ovom narodu vratimo dostojanstvo i ponos!
..koji ljevičari.Ti si šprdnja od čovjeka.😂😂 Juriiiiiiššš!!😂😂😂😂😂😂
To mogu da tvrde samo ograniceni umovi,slicni onima iz Isila,koji ne znaju zapravo gdje se nazale,koji Bosnu ne znaju da nadju na karti Evrope.Okruzeni smao sa 320 miliona Evropljana, i vi zelite Bosnu da okrenete nazadnom Afganistanu,Siriji,PAkistanu,bando kriminalna zaostala.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Zbog crvenog kmera necu nikad glasati za SDP!!! Za njega svi koji nisu komunisti su talibani, isilovci.... uglavnom one koje trebaju nestati iz BiH. Prema onome sto se moze procitati iz njegovih postova moze se reci da uzore svoje socijaldemokratije nalazi u djelima Slobodana Milosevica i Dodika, a retorika Seseljeva. Savjet SDP-u: Rijesite se ove budale!
Crveni Kmer je ovdje sam,a vas SDAovskih uhljeba i botova je na desetine,pa nastavi i dalje da glasas za zlocinacku organizaciju zvanu Seljacka Demokratska anarhija. Botovi mamu vam hebem seljacku,prodali ste dusu svoju za sok i sendvic,fuj!
Kako kaže novopečeni SDPovac i potpredsjednik KO SDP Sarajevo Emir the Zlatar on je kategorički protiv mješanjh brakova, tako sam i ja protiv mješanih stranaka.
aaaaa vidi ljevice rodila ih majk(ićka) pardon majka, ne mogu da vjerujem, nadam se da će dogovoriti zajedničke aražmane za skijanje, sve će im Dragan Ćović platit zakleo se da hoće, još će Željki kupit nove skije sa željom da ih "sigurno" koristi.
Crveni Kmeri = Zeleni Kmeri ... nikakve razlike ... Oca mi
S@R@JLIJA sikter - anani, anasini!
znaci 4 godine se vracamo unazad ?? uz pjesmu za zelju komsica otiso si, vratio se. i specijalan pozdrav za zlaju lagumdziju. go left!
U ovoj zemnlji svi govore o naciji i prihvatizaciji. O NACIONALIZACIJI NIKO. Ono kao neumjesno !! Ne zaboravimo da je evropski lider Franucuska ne tako davno nacionalizovala sve velike sisteme pa i preduzeća ! Prema tome PRIČU O TOME DA JE KOD NAS EU NAREDILA RASPAD ISTIH MOŽETE UBUDUĆE SAMO NAILOVOJ MATERI !
NA izborima tradicionalno pobjeđuju nacionalističke stranke. Ako tu pobijede LIJEVI očekivat je veliki zaokret ulijevo i na parlamentarnim izborima !
Kakve lijevo orijentisane stranke, oni ne znaju ni šta je to. Za njih je to samo politički slogan. U svakom slučaju ista banda kao i ostali. Nek budale glasaju i nerviraju se pred iz bore.
Dragan Čović je od Bakira Izetbegovića napravio ovcu koja okolo bleji.
SIFETE ZAVRŠITE POSAO UNUTAR STRANKE. AKO GA DOBRO ZAVRŠITE, SVE OSTALO ĆE BITI LAKŠE. INAČE; DA NA IZBORIMA NEBUDE; ZEC U ŠUMI - RAŽANJ NA VATRI!
Strašno!!! Mi koji smo glasali za DF nismo to uradili da bi vi sad s SDP-om zajednički nastupali, nego da se riješimo njihove politike i lopovluka.. Još jedan loš potez koji vas nepovratno vodi gubitku glasača.
Bakir pripremi listu 50 000 NOVO ZAPOSLENIH do izbora 2016. Rekao si 100 000 novozapsolenih do narednih izbora 2018. Fino kako sve moguće možete pronaći i objaviti u Slobodnoj Bosni možete službeno tražiti i taj spisak i ponosno objavit ga na webu ! Jer ste ih vi zaposlili !!
lopovi.......necu i nezelim da glasam
politika je Qurva... ubila je bomba, djaba svi smo isti svi smo ista....