Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ABDUKA POPUSTI ME
"papak" sta mislis jeli ovo zasluzio jedan: Zaim Imamovic, Enver Sehovic, Safet Zajko itd... Ja mislim da su oni dali svoj zivot, da bi se ovo zvala Sarajevo-x stranica a ne SrpskoSarajevo-x.
ja bi tudena turio nesta za Halida Muslimovica. Zasluzio je cojek, najprvi je otiso u Beograd da pjeva onijem sto su mu spalili rodni kraj oko Prijedora
Zenica ovo ti je jedina pametna u zadnjih 5 god. Svaka cast umjetnicima, i treba da se zna da su oni predstavljali pozitivnu sliku BIH u svijetu. Ali sramota da se neangazuje nesto za poginule u ratu.
JOS IMA LJUDI STO NEMAJU STA DA JEDU A ONI TROSE OVOLIKE PARE NA SPOMEN OBILJEZJA E SVAKA VAM CAST
Ovo je divna stvar!
310.000 KM, vrlo jeftino... to kao da smo Monte Carlo. kao da umijesto miljacke tece mlijeko... svaka cast, nema sta.
a gdje je tu slobodan bodo kovacevic?
Ljudski