Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pokajte se srbici necete travu nikada moci gledati u drugoj boji necete moci skinuti ni zvijezde sa neba sa mjesecom lakse vam je da se pokajete
K a r i n e jedne i z d r k a n e ljubomorne, pustite ljude neka rade!
najbolje je brate da vi \"srbi\" (mislim da se tako nazivas iako nisi ni S od toga) ofarbate travu u crvenu na svojim stadionima...gdje cete bolan igrati na muslimanskoj travi ?!
BOLJE VAM JE DA GRADITE DVORANU ZA SJEDECU ODBOJKU! SA FUDBALOM VEZE BLAGE NEMATE,ZALI BOZE PARA !
@ BOSS Bosnjak sam , ali to sto si rekao je na mjestu . Nije za nas nista ... Sarajevo kao glavni grad Bosne i Hercegovine, kao njen glavni administrativni,ekonomski, kulturni centar nema normalno parče asfalta a 15 godina od potpisivanja Daytona je proslo. Svaki komentar je suvisan za bilo sta. I kad dodje musavi sarajlija pa se prsi i dici Sarajevom .... PU ! Ocigledno da ni nama samima (prvenstveno Bosnjacima) nije stalo do Sarajeva... cim u \"gradu\" Sarajevu ne posoji opet da navedem - normalno parce asfalta... Toliko o asfaltu (sitnoj mizerij) , a o glavnoj ulici \"Ferhadiji\" mozemo drugom prilikom... BRUKO JEDNA !
@zznalac ha ha ha ha ha ha ha lud si jaro ko 3 bosnjaka niste vi u stanju ni da ceste zakrpite a kamoli za neki veci gradjevinski poduhvat. drzite se vi vasih cevapa i pita jufki i somuna a gradjenje ostavite onima koji to znaju.
Ne bi bilo lose kakvo cebe kupiti pa zapadnu tribinu natkriti!!!!!!!!
hebali vas i Kosevo i Bilino. Dajte pare da napravimo normalan nogometni stadion, i neka na njemu igraju i Zeljo i Sarajevo. Treba radna akcija Manijaka i Pitara, i taj stadion bi se zavrsio u rekordnom roku, a ne bi puno ni kostao. Ha ja
samo semafor to nam treba a Pipo prcim ti mamu u pakas
Postoji li mogucnost da se na stadionu, pa sad bilo kojem, napravni NORMALAN, MODERAN SEMAFOR, a ne oni na kojima izostaju slova?
Dajte ba novi stadion bez staze,20-30 hiljada ljudi,eto atmosfere..Mrzim Kosevo kao stadion,katastrofa,nema akustike ...
Ne kontam kako Bilino Polje zadovoljava uslove, onakav katastrofalan teren i stadion koji se raspada, a Koševo ne zadovoljava ? Dajte napucajte ga pa da gledamo utakmice ko ljudi, da ne gledam vise one seljacke face kada igra rep.
ja sam mali ljubomorni strumf i navijam za selja.Seljin stadion je bolji za klasu sami ima mali problem sa zmijama koje izljecu iz sume na sugavici i samo sto malo odvartno smrdi. Moja mama je veoma sexy i sigurno je znate, radi na stupskoj petlji. a moram reci je probala sva pitarska stoka sa hadisona.
Nemozes ti livadu kraj Bara popraviti.. Srusiti tribine i prosiriti gradsko groblje a njanje nek igraju na pomocnom! S.toko pitarska
Samo vi popravljajte da ima sta stoka pitarska rusit. Hadison ko poslije koride izgleda.