Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska gradjanima!!!
samo skidati sve bez obzira iz koje stranke dolaze.sve ali bas sve!
Naprijed Narode za bolje sutra sviju nas!
GOSPODIN ŽELJKO KOMŠIĆ JE ZA MENE KRALJ KRALJEVA
Da li su parlamentarci iz RS u institucijama?...oni su glavni kočničari!
Imate podrsku iz New Travnika!!...krajnje je vrijeme da se narod digne!!...jedini izlaz iz ove situacije!!
Omladino BiH,ako budete protestovali pa navalite na prodavnice i politicare,skinite mi bogati kaput sa Lagumdjije ! Bagru treba gole skinuti i uslikati !
@Gile Sampinjon Neka oni gledaju odakle hoće... Poenta je da rastemo svaki dan... Mogu bježati ali se ne mogu sakriti...
@muris.poprzenovic Sram te bilo - optuzujes me sto sam nabrojao imena i prezimena ministara u VM koji su odgovorni za ovo oko JMBG!!To se bojis istine, ili si i sam jedan od onih za sto me optuzujes?!Ako zelis protestvovati protiv Bakira,da bi stvar imala smisla, idi ispred predsjednistva - kakve on veze ima sa drzavnim parlamentom i zakonom o JMBG!Nisam clan ni jedne stranke i nisam niciji placenik, ali da bi protesti imali smisla, mora se imenom i prezimenom reci ko je kriv i za sto!!Ako mislis protestvovati protiv politicara, sto je zanimanje petine stanovnistva, sta dobijas?!Samo imenom i prezimenom i traziti konkretne stvari!!
De ne laprdaj matereti ... Cijelo vrijeme sve optuzujes samo SDA ostavljas po strani. Ako te vec zanima moje politicko opredjeljenje bio sam za SDP ali su mi se ogadili cim su u koaliciju usli sa SDA, sada je moj izbor Demokratska Fronta. Jesi SDA placenik, branio si i bakira i govorio da mu je CIST obraz ? Niko NORMALAN to ne moze reci prema tome MARSH U PICKU MATERINU PLACENICKU
Gora se "trese",opet. Nista i žuta traka.
ocekuje se da ce parlamentarci izaci na pauzu sa koje se nece vratiti vec ce proteste odgledati od kuce ko utakmicu real barcelona .)
NO PASARAN ! Oni neće proći... nikad više!
@SFRJ.Tito Pa ovo su ministarstva i ministri trenutnog saziva VM , i protesti se odrzavaju ispred drzavnog parlamenta u kojem sjede nabrojani!!Ako zelis protestvovati protiv ostalih, onda proteste ispred njihovih kancelarija i traziti konkretne stvari koje su u njihovim nadleznostima, kao sto je zakon o JMBG u nadleznosti VM!Ako se izlazi na proteste treba znati ko si krivci i sta protesti imaju za cilj!! Ministri VM u ovom mandatu:Zlatko Lagumdzija SDP ( ministarstvo vanjskih poslova ), Damir Hadzic SDP( ministarstvo komunikacija i prometa ), Zekerijah Osmic SDP( ministarstvo odbrane ), Fahrudin Radoncic SBB( ministarstvo sigurnosti ), Nikola Spiric SNSD ( ministarstvo finansija i trezora ), Barisa Colak HDZ( ministarstvo pravde ), Mirko Sarovic SDS( ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa ), Damir Ljubic HDZ 1990( ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice ) i Sredoje Novic ( ministarstvo civilnih poslova )
cisto da narod zna da je ovaj SDA placeni forumas :)
Ja tipujem na to da se danas nece nista rijesiti.
molim sve srbe i hrvate i ostale ( Sejdić Finci) da ne dolaze danas na posao. hvala.
e sad ce da nastane haos poslije ne dijelovanja PIC-a. protesti,ne dolazak reprezenta iz RS-a,nemogucnost usaglasavanja bilo cega itotalno blokada.MZ nas je ovim gurnula lagano u haos
Joj kad vidim ovu gamad iz SDP -a, ovi iz SDA su mi sve draži!
komunjare su oduvijek bile najgore