Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane srbija se naoruzava, hrvatska to pametno prati i ona se naoruzava.. A BiH to ne moze da uradi jer nema ni vojsku kako treba.. Sve super, ali treba uvijek imati dozu opreznosti u svemu.. Ne smije nas naivnost savladati
meni je stari pričo da je jednom davno jedan političar reko:"mirno spavajte rata neće biti."
Ne izvrći činjenice "Srbija se naoružava a Hrvatska to pametno prati..." Ja sam prošlih dana isto čuo samo obratno :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
hahahhahaja 110 kilo wata hahahahahahahah
oj boze kolika usta velika srbija je i dalje zelja pusta ubijace za jednog, pet beogradski pasaluk je citav njihov svijet uvijek si bio i ostao ceto za par godina postacete geto i za kraj uzasna ti je gluma bjezite u svoje staniste pod nazivom suma
Dodi uključili aparate, to nije vlada, oni se sastavljaju a ne imenuju, hahaha
Dodik upravo krka negdje kilu pecenja za dorucak - i boli ga briga za ove:))
ne jede on masno, samo salate, ima problema sa srcem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
štače ovi naši vladari predložiti ili če samo potpisati što je vičko pripremio.
Dnevni red sjednice: http://oi66.tinypic.com/2jfiy3q.jpg
zasto je ta pruga toliko vazna?
HARIS,ZLATKO,BAKIR FAHRO ITD,ITD, NAKA SE DOBRO NA HAPAJU.-"ODBRANU" NEKA ORGANIZUJU NEKI OPASNI MONC.-.KAO I PROSLI PUT.
Srbija nama netreba.
Ako kome treba treba tebi koji si iz Zenice.Ako si iz Zenice ako nisi sa nekog sela oko Zenice!!! Neces ti trebati Srbiji kada punim kapacitetom pocne da radi Smederevo.E tada cu da te pitam sta je za tvoju zeljezaru znacila Srbija i vas izvoz zeljeza!
poskok10 Kina ubi sa zeljezom i nemoze joj niko parirati cjenovno ni tro zenicka zeljezara a isto tako ni Smederevska
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Konobar će ih služiti, a Visoka djevojka u dimijama plesati trbušni ples oko šipke ...
Ko li će se ovdje najbolje ugraditi :D
jbo vam oni mame vi njma
Dviju zemalja ;-)
Luna..............baci kokice!
kokaj nove mala! nova sapunica pocinje!