Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je za očekivati da će nas Čardžić počastiti svojom cirkuskom predstavom
Ko je gledao sinoc Odgovorite ljudima jasno je vidio da oni ljudi nemaju argumente protiv Heleza, smijesni su bili, stite lazne branitelje, mene bi stid bilo iskreno...
fahro izrode sandzacki
Vidjecemo kako ce ovo biti, ako opet pojedinci ne opstruiraju sve.
Zukan Helez se ovdje desio i izgleda napokon doveo sve red ili dovodi,kako god,stanje se popravlja i to mi je drago vidjeti,samo nastaviti ovako sa lopovima i kriminalcima.
Kada su kupovali glasove davajuci sakom i kapom penzije,nije se razmisljalo o toem da ce doci neki posten covjek koji ce raditi po zakonu,sada se samo mogu buniti jer ta je prica prosla.
Sta ovi Hrvati hoce vise. Pa nije moguce da u Ljubuskom ima 1400 penzionisanih boraca a kad se trebala uraditi revizija nisu dali pristup dokumentaciji drzavnim sluzbenicima sto je krivicno djelo. Zakovali su vrata, ocito je da ih ima dosta koji ne trebaju dobijati penziju.
kako počela tako i završili :) Prekinuta je vanredna sjednica Doma naroda Federalnog parlamenta o provedbi revizije korisnika boračko-invalidske zaštite uz opasku pojedinih delegata da su je članovi Vlade FBiH i ministar Zukan Helez (SDP) svjesno bojkotovali. Zadužena je Vlada da Domu do 10. aprila dostavi dokumentaciju o provedbi revizije korisnika boračko-invalidske zaštite.Sjednica Doma naroda Federalnog parlamenta o provedbi revizije korisnika boračko-invalidske zaštite počela je danas. Međutim, sjednici neije prisustvovao resorni ministar Zukan Helez (SDP), što je izazvalo kritike brojnih delegata. Također, delegatima nisu podijeljeni nikakvi materijali.Hrvatski delegat Josip Perić je pak kazao da je dobio dokumentaciju. Način na koji se ministar ponaša prema Domu je krajnje bezobrazan. Ministar daje tako bahate odgovore na delegatska pitanja da je smiješno da je uopće ministar. Do sada je bio bezobrazan samo prema meni, a sada je prema čitavom Domu
Helez je revizijom donekle uspio urediti ovu oblast, a ovi koji se bune su imali veci broj boraca i invalida za laznim uvjerenjima i stranackim proturanjem, cemu se moralo stati u kraj. To je jedina stvar koja njima zapravo smeta.
pa najvise kvazi invalida i sumnjivih slucajeva upravo kod hrvata ima, nije ni cudo sto se bune. ko je ispravan, nema razloga da se buni ni protiv cega
Sve pohvale Helezu,i treba revizuju zavrsiti do kraja.Ne popustiti pred prijetnjama nacional kriminalaca koji su godinama dijelili lazna uvjerenja laznim borcima,i tako sebe bogatili.
Kako se čini izgurat će to Helez do kraja ! Tako i treba, dosta vise laznih "branitelja" koji crpe budzet kada su novci potrebni za dosta drugih stvari!
Oni zasjedaju a helez negdje na meso otišao :) Cirkusa od skupštine i vlade :)