Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rasprodajte svoju imovinu bando! Šta se ima prodavati iz zapadnih kantona?
Dok dodze do stranaca,ode u PM,nece ostati nista osim milijunskih dugovanja,to je taj belaj.
Pocela sjednica vlade,na stolu je papir Covicevih uputa i zelja.Da li ce Novalic (menadjer iz realnog sektora) to prihvatiti?
Pozivam na BOJKOT internet portala klix.ba sve gradjane Tuzle, kao i sve drzavljane BiH zdravog razuma. Jedini razlog je podmuklo zaostravanje odnosa Tuzlaka i Sarajlija, i to na kukavicki nacin pisanjem clanka o vrijedjanju pokojnog Vedrana Puljica. Ovim putem, prvenstveno kao Tuzlak, navijac Slobode i prisutni na stadionu Tusanj, a ne kao clan bilo kakve navijacke grupe, ODGOVORNO TVRDIM: NIJE BILO MASOVNOG VRIJEDJANJA POKOJNOG VEDRANA PULJICA. Njegovo ime jeste skandirano, i to sa namjerom podsjecanja da se njegov slucaj ne zaboravi i da se rasvjetle detalji njegove pogibije. Ono sto je nakon incidenta uradjenjo ili izreceno od strane pojedinca ili manje grupice, sve je posljedica kulminirale atmosfere i ne moze se odvajati od onoga sto su radile tkz. Horde Zla kao gosti. Svi koji sebe smatramo normalnim, osudjujemo postupke i jednih i drugih, a ovim putem prestajem biti citalac klix.ba portala dok se javno ne izvine zbog vrijedjanja Tuzle i Tuzlaka i tendencioznog izvjestavanja.
Gdje cete sa stranačkim kadrovima kada sve prodate...ja sam se tek politički aktivirao i još mi nećete imati mjesto za uhljebljenje...ako tako bude necemo ni mi za vas raditi pred izbore i skupljati glasove
Jesu li stavili vec na PIK.BA, samo prodajete, Jos malo pa necete vise imati sta da prodate pa cete da kukate i jadate kako ovaj sistem u drzavi ne funkcionise,
A šta to narod ima od ovih 19 % dionica u Bosnalijeku? Ni dividende ni ništa, Rusi izvlače lovu putem napuhanih cijena sirovine, treba nam još jedan Arslanagić i Breštanica da kradu, je li?
@odliv mozaka dakle, suma summarum - sve rasprodati pa neka nas hohštapleri sa izvana taslače i zgrće lovu preko naših leđa,, bolje i oni nego lokalni pavijani?! možda da im damo i zemlju, vodu, privatiziramo zdravstvo, elektroprivrede, doslovno sve što imamo i što iole vrijedi...pa valjda će stranac bolje upravljati sa našim resursima nego mi sami? ako nam štogod udijele- odlično, ako ne - ko ga beje, neće ni ovdašnje mazge profitirati?
Auuu hocel to poceti opadati glasacko tijelo sda jad se pocnu privatizovati drzavne firme? Jedan covjek ce da radi 3 posla a ne 3 covjeka jedan posao...
Šta je sa rezultatima POPISA do 15 marta a presuda za genocid Karađiću naredne sedmice ?? I sa izbornim zakonima kojuima će se Hrvatima garantovati Herveg Bosnan najdalje za 20 dana kada uskoro HAG treba donijeti IZVRŠNU presudu zločinačkoj udrugi HDZ radi ratnih zločina ??? Dakle SNSD genocidom obrznjedio rezultate popisa a HDZ zločinom granice nepostojećeg entiteta.