Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu spodobu Špirića ni fotošop ne može popraviti. Hamo, divi mu glave.
Jel mozda prave gangebang na Zeljki?
Moja porodica otišla odavde, najviše zbog njihovog “rada”. Hvala im...
Dudko za predsjednistvo Travescizka za preddjednicu genocidke Sprdic za predsjednika blade genocidke
Sve od zla oca i gore matere!
Nakon izbora može računati na zatvor 100 POsto
Zamisli djikane svi na hednom mjestu
A da kandiduju Zmaja od Šipova?
@1dis Pa druže ako ga pozovu...Eto zmaja!🦇
@VasilijeKachavenda Odlično rečeno,pa kad uđe u predsjedništvo pa kad se verbalno sukobi s onom balijetinom i s onim ljigavim kamenjarom.Pa kakva će to vlast da bude,jaro moj.😂
habemus papam
Prijedlog za sjednicu: -Da se ugradi cijev iz shupka u glavu svim članovima i pristalicama snsd-a i da ih vlada zvanično proglasi Kiborg nacijom.
Najjači SNSD-ovi aduti za izbore su Bakir Izetbegović, Denis Bećirović i Dragan Mektić! Najveći broj glasova donose!
Kad pogledate kako izgleda Dodik , Majkićka , Stevandić , Košarac , Zoran Stevanović , Markovićka i skoro 80% SNSDa i koje su to kilaže , možemo im dati novo ime "svinjska hunta"
Braćo Srbi .. Za ove zlikovce ne trebate glasati , za zlikovce koji su kokainski ovisnici kao Lukač šef policije po čijem nalogu je ubijen pokojni David i po čijem nalogu se u zataškavanje ubistva uplelo još najmanje 25 ljudi , za šefa stranke koji brani Lukača jer ga ovaj ima u šaci snimljenim tekefonskim razgovorima , koji da izađu u javnost drmala bi se i BiH i pola Evrope. A za koga ćete drugog , to je vaš izbor
Nismo mi braća nikakva!
@1dis Vi ste braća sa kockastima, sada ste malo u zavadi ali kada ispeglate nesuglasice opet ćete vi u koaliciju sa njima kontra Srba! Tri naroda koja preziru Srbe su Albanci, Bošnjaci i Hrvati!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bit će neki pripadnik genocidnog naroda kao da gledam, neki ekspert za historiju i za viktimizaciju srba, ukratko "srbin"..
ukratko đikan
@umaram_mozak Kratko i jasno :)