Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alo ba dosta vise sastanaka,vecera,pi.di ma.erni...il nesto uradite il mrsh iz zemlje !!!!
ev rade sankcije za koji dan, predstavnici eresa počeli priznavati genocid
Mi čekamo da se Valter vrati a ono Eskobar došao
Uredite nam državu po bilo kojem primjeru bilo koje drzave eu. Pa eto i švicarske 3 kantona po ekonomskoj regiji ali ne po nacionalnoj.
Sve naši prijatelji.
Sve papci
Deytonski sporazum je samo amandman u ustavu medjunarodno priznate Bosne i Hercegovine. Nisu (3)naroda iz BiH potpisala Deyton. Sporazum su potpisali predstavnici Srbije, Hrvatske i BiH. U definiciji sastava stanovnistva BiH su (3)naroda i ostali. Ostali, kojih je brojcano vise nego skupa vodece tri stranke BiH: SDA, SNDS, HDZ su diskriminirani od 1995. Vrijeme je da tome dodje kraj.
Dodik stvarno ima pravo. Umjesto da se usredotoče na njega jer ih izmedju ostalog gazi kao opuške, oni se okreću na drugu stranu kao da je problem u drugima Ačkolsun MAGARCI!!!
Jedini pravi Hrvat i kao covjek i vjernik i prijatelj i drzavnik bi bio Ante Gotovina.Ovo ostalo iz adezejaca ni kicme ni glave ni repa.Kako onda ista dogovarati sa adezejcima kad svi pobjegose u Irsku evo sad i Rusiju.Valjda nemocni da politicki sacuvaju i ono malo sto imaju pa narod odlaqzi.Haj jos Komso 4 godine i onda je lako dogovarati sa Hr pukom koji se zalaze za BIH.
Sta trazi her Smit u PIC-u i ko ga je pustio unutra? Za nas her Smit je turista sto znaci da je ova sednica u startu kompromitovana i njene zakljucke ne priznajemo...kanda se nije ni odrzala
Eno kazu Smit hoce samostalnu RS
pippen onda bismo mogli da razgovaramo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj Escobar ko iz mafijaskih filmova da je izasao vidi se da ckapi
Dnevni red sjednice - Kako vakcinisati pravoslavne veprove iz sumske protiv iluzija i bjesnila!!
U kom svojstvu učestuje Schmidt? Znamo da nema odobrenje UN-a. Ima li neko rešenje iz Njemačke da ga oni imenuju? Ima li on uopšte neki papiro kojim dokazuje svoje predstavljanje?
Kakve PIC-e, sve same kuronje
Hahaha samo se vi Srbi nadajte, ima da nm Italijani svima po mater spomenu, prvi su Hrvati sa otocima, a onda i ostali ima da tjeraju do beogradskog pašaluka.
Sve normalne i napredne zemlje na jednoj strani a Rusija na drugoj strani.I što je najgore predstavnici iz RS gledaju šta će Rusi reći.Ja bi se stvarno zapitao da li sam normalan.
Devetogodišnja djevojčica iz Afganistana spašena od udaje za 55-godišnjaka Ajša nije bila te sreće. Nju je stara pedofilčina i šizofrenik oženio kada je imala 7 godina.
Franz, ti li si?