Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan izbor vodi gašenju stranke i profiliranju NS-a kao jedine socijaldemokratske građanske opcije. Drugi izbor vodi ozdravljenju stranke, čišćenju od SDA kriminalnih kadrova i zajedničkom nastupu sa NS-om. Izbor je jasan.
Ljigavci jedni, zasto SDA nije glasala za SDP-ove delegate u Domu naroda BiH i Domu naroda FBiH ako se bori za drzavu, nego za kadrove SNSD i HDZ?!! I sa takvima u vlast...NIKADA!!!
Do jučer sam bio 100% protiv koalicije sa zelenim, nazivao to izdajom. Danas kada vidim kako Dodik i Čović ruše zemlju, kuju planove, dok El Bake nema snage da se suprotstavi, pitam se šta je preče, obraz SDP-a ili država. Ne daj Bože da sam danas tamo i da moram da glasam.
💚💚💚SDA💚💚💚
Ako krenu sa sda vode i sve nas zajedno u propast... nadam se da ce donijeti pravu odluku i jedinu moguću u ovom trenutku ali i zauvijek!!!
DANAS SE IGRAJU S VATROM ! UPAMET !
Zbog onih koji su sebe vec vidjeli kao ministre,savjetnike i direktore/ice firmi te njihovih obitelji koje su ocekivale uhljebljavanje u raznim firmama ,donesite politicki zrele,pametne i obavezujuce zakljucke....
Botine ne znam šta očekujete. Danas se ne će dogoditi ništa osim što će GO potvrditi zaključke sa sastanka BH bloka da se ne ide u nikakvu koaliciju sa SDA-HDZ-SNSD.
ja grdnih faca, ako nista botovi im na sjednici nece biti jedno sahatak komentara
pa trebali bi i SDA botovi biti odsutni, jer je i njihov GO počeo u 11.
Na početku same sjednice je otpjevana himna SDP-a, pjesma - Druže Tito mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo..
Patriotski čin bi bio da se SDP malo okani Bošnjaka i svoju socijaldemokratiju (inače propalu ideologiju) malo započne da prodaje srbima i hrvatima.......mislim da Bošnjaci nisu zaslužili da ih se odvraća od SDA najzaslužnije stranke za odbranu BiH........SDP se javno hvali da u svojim redovima ima pripadnike genocidnih, fašističkih i zločinačkih vrs i hvo kojih da se pitalo niti bi danas bilo BiH niti Bošnjaka u njoj.....a najvjerovatnije da ne bi bilo ni SDP-a
SDP mrzi Islam, Bošnjake, Armiju RBIH..SDP voli agresore Jugoslaviju, JNA, četnike, vrs i agresore prlićevce..Poslušajte kako Nikšić poziva na mržnju prema muslimana sa bradama i bratstvo sa vojnicima genocidne vrs i fašističkog hvo-a....https://www.youtube.com/watch?v=d-y791Y1_uw....SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp, SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i SMRT ovakvoj socijaldemokratiji u BiH, SLOBODA SVIM PATRIOTAMA BIH koji su je branili, a pripadnici vrs i hvo sigurno nisu
Koliko dođe post? Jel barem cenera?
Da bi OBJAVILI odluku, a koju su već ranije donijeli, o KOALIRANJU sa SDA, trebalo je NABRIJATI ATMOSFERU !!!
hoce te li smoci snage ?
Ne budite izdajnici ,imate ljudsku obavezu prema državi i narodu.Sasa Magazinivic je nula.