Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izbori prošli a kao što vidimo sanacije se nastavljalju. Pozdrav za sve one koji su izbore koristili kao način da pokušaju negodovati sve moguće projekte koji su se realizovali u tom periodu... Dragi ljudi, centar radi i prije izbora i poslije, kontinuirano. Shvatite!
Centar će nam biti sve ljepši i ljepši 😊
Došlo je vrijeme i na njihovu sanacijuu, odlično
Valja sada lopovima i skorojevićima Halilovićiima, seljaku i bivšem ministru Piši i ostalim kvazipatriotima odgovarati za izvlačenje narodnih para putem lažnih i privatnih fondacija.
Samo nek se realiziraju projekti 😊😊😊
Ulice su nam uzasne, al Cenar je poceo voditu racuna i o tome. Bravo!!!!!
Odlicna vijest, opcina centar uvijek nesto novo radi
Bilo je i vrijeme da se sanira ovaj dio, ali svaka cast Centru!
obecano- ispunjeno.. hvala !
Nadam se da ce prije prvog snijega biti gotovo. Svakako je bila dotrajala ova saobracajnica i bilo je vrijeme za ovaj projekat.
U ovoj opcini uvijek neka desavanja, bravo!
Obzirom da dolazi zima vjerujem da ce kako pjesacima, tako i ucesnicima u saobracaju sanacija ove saobracajnice biti od znacaja.
Ipak je ulica u centru grada i svakako da je treba sanirati. Nadam se da ce opcina centar i dalje nastaviti sa svojim radom kao do sada.
Svaka ulica koja je dotrajala, puna ostecenja se treba uraditi, pa koja god to bila.
Kako super vijest.Ova ulica je dosta propala.Pravi izbor