Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e nije odavno
Nek se nesto desava
Najvažnije je da Zelenim beretkama iz opštine Stari grad ne smeta gromoglasno zavijanje Cece Ražnjatović iz kafića sandžaklija u Štrosmajerovoj. Razlog, kako kaže načelnik Hadibajrić jer su bili borci o čemu svjedoče naravno zelene beretke. :) Naravno kad treba Marija Šeriforvić u zetru eh i onda se zelene beretke pitaju i NE MOŽE, iako se Marija nije ni završila osnovnu prije rata. MA NJIH OD ZELENOG NAJVIŠE INTERESUJU NOVČANICE !
sarajevski papani i papanke na aparatimaa :)
a kad ce ime promjenit?
Koja ljepota kad navece prodjes, a nema onih papanskih basti i "gradske" raje u njima
I meni je to milina, jos samo da je pozatvarati ovih par barova gdje te kockaste glave izlaze i taj turbo folk izbaciti iz Strose. Eno im Ilidza i Hadzici :)
@manki Stojniceva baza je ok, uglavnom pubovska muzika, navece elektronska
mozete vi sanirati strosmajrevu al ne mozete ocistiti papanluk koji je tu zivio po kiborgu, downtownu itd.
Zamjena polomljenih ploča... samo ću se nasmijati