Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo je da sve radove u Općini Centar izvode firme (Grakop, Bosman, Bucomerc, itd)? Koja je to tajna veza odlazećeg i korumpiranog Ajnadžića sa ovim firmama? Ovo u startu smrdi na lopovluk. Ured za borbu protiv korupcije Kantona Sarajevo je u završnoj fazi istrage protiv kompromitovanog Ajnadžića.
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE.
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE.
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE.
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE.
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE.
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE.
Bravo za Općinu Centar i načelnika, niko prije nije ovoliko ulagao u infrastrukturu i cestovnu izgradnju i rekonstukciju. Svaka čast Ajnadžiću
Ma samo jako i ostim intenzitetom..Najbolji načelnik do sada. Bravo gospodine Ajnadziću raduje me da još uvijekimamo tako pozitivne političare kojima je ja prvom mjestu narod.
Super da je i naša ulica došla na red. HVALA NAČELNIČE. Ajnadžićnajbolji načelnik do sada, uz njega i na ovim.izborima.
Kad god vidim da se sanira neka ulica tacno mi je drago i shvatim da uskoro dobijamo jos stotinjak metara bez udarnih rupa,bez loseg i ispucalog i dotrajalog asfata i slicno.Zaista je ovo super usmjerenje sredstava.Infrastruktura nam je jako bitna i treba je odrzavati,obnavljati i u nju ulagati.Sve pohvale za Opcinu Centar koja svaki dan u posljednje 4 godine ovakve vijesti ima.Ko ne vjeruje evo postoji historija vijesti pa neka se uvjeri
Pricate o procentima koje kao uzima nacelnik Ajnadzic,vec 3 godine prijetite tuzilastvom,sudovima i slicnim institucijama.To su samo vase prljave rijeci jer da je ista od toga tacno,davno bi jedva docekali svi da hapse nacelnika,da ga ispituju i pripisuju mu tude aferime!Krivo vam sto covjek radi ovoliko,izmijenio je kompletan opis Opcine Centar,crknite!
Bilo koja ulica da se sanira i ponovno asfaltira,radujem se kao da je ne znam sta.Zaista su nam ceste u jako losem stanju,dotjerale su i oronule.Nije se kontinuirano ulagalo u sanacije i popravke zato imamo ovakvo stanje.Sad Opcina Centar na sve strane radi i djeluje i na terenu je taj rad vidljiv,osjetan i primjetan.