Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osta tada na Žepi ćuprija, osta tada dali će dovjeka?!
Most jeste prelijep. I na mjestu gdje je nakad bio prelijepo je izgledao. Nek su se napokon sjetili da ga malo poprave. Cudno je to da ga nisu srušili, jer postoji i kamena kula u blizini, ali su njoj zapalili krov...Sve u svemu jedna lijepa vijest...
Halo supci, j***o vam Karadzic mater, ne radi se tu ni o kakvom REPUBLICKOM zavodu vec ENTITESKOM. REPUBLIKA MOZE BITI SAMO REPUBLIKA BH CIJI USTAV JE JOS UVIOJEK VAZECI I POVRATIT CEMO GA CIM SE OBRACUNAMO SA CETOBALIJAMA, CETNICIMA I USTASAMA KOJI DANAS GLASAJU I VLADAJU BOSNOM. Osveta ce biti slatka cim dodjemo do daha.
Vecini je malo poznato da je ovaj most, stotinama godina bio na drugoj lokaciji. Sa izgradnjom HE odluceno je da se most "premjesti" na drugu lokaciju. To je i uradjeno a speficno je da i je prilikom tog premjestanja promjenio strane. Strana koja je bila na lijevoj obali danas je na desnoj. Tako da rijeka ispod tog mosta nekada tekla u drugom pravcu :)
@prviiposljednji Vidis dobro si me podsjetio da je ponovo procitam.
prekerasan objekat na prekasnom mjestu