Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ugodno zivljenje je tek od kako su baste uklonjene, radi sam par godina u jednoj od ovih zgrada na prvom spratu, pa to je bilo da poludis, ne znam kako su ljudi koji tu zive uopste normalni ostali dok su baste radile
Na Pale pa tamo nekim ustanovama daji ime po Busuladzicu, Izetbegoviću. Dosta je Sarajevu imena ulica kao prvo po Srpskim Vojvodama, Četničkim i Ustaškim fašistima, pa na kraju i Bošnjačkim-SS Fašistima u novije vrijeme i Arapima pa i laznim patriotima. Samo jedan je još uvijek dobrodošo, njega nečete lahke šale skinuti!
@cdfg1234 Apsolutno se slažem, ali se i nadam da će se ulica urediti kako treba, pa makar to bila neka fontana u sredini sa klupama okolo, sada djeluje dosta sablasno za centar grada
Zao mi je svih vas koji ovakvu stvar gledate na tako pogresan i los nacin. Ovo je idealna prilika za uljepsavanje i dotjerivanje centralnog dijela grada. Odlican potez gradonacelnika Skake!
Bravo,konacno
Nekada divna ulica to bješe.Sada tamo cajke drmaju da ti uši odpadnu.Prošao sam neki dan i nisam mogao da vjerujem.To se stakla tresu kakav hojc drma,sramota me bilo stranaca koji su prolazili i u čudu gledali.
Bravo Skaka, svaki tvoj korak je dobro osmisljen. Ovo je odlican nacin dotjerivanja grada!
Uvijek sam volio ljude koji rade konkretne stvari, bas kao i ovaj gradonacelnik. Svi neke neprimijetne stvari popravljaju, ovo je zgrada koju ce sigurno svi turisti vidjeti kada budu dolazili u nas grad! Bravo Skaka!
Bilo je vrijeme da neko pocne saaaaa renoviranjemmmm , ovo ce biti najljepse zgrade u sarajevuuuu
Odlicna ideja. Zgrada se nalazi u strogom centru grada i vise nego potrebno je da se uradi njena fasada.
Monument na aparatima
Mogu misliti kako ce tek sada lijepo izgledati ova zgrada. Ovo su stvari koje smo i mnogo prije trebali uraditi, ali nismo imali ovakvog gradonacelnika. Sve pohvale za ovaj potez.
Ovo su projekti koji nama trebaju, da dodatno uljepsamo grad Sarajevo. Imamo toliko lijepih ali unistenih zgrada koje je neophodno obnoviti! Bravo gradonacelnice Skaka!
kad vidimStrosmajerovu ulicu odmah se sjetim ljetnih basti, Borova, Jugoplastike i Bosnasporta...
Ovakve vijesti dajte da vidu u krupnom planu, dajte malo pozitive ne uvijek neki crnjaci....
Kad će te obnoviti Istočni Mostar? Hmmmmm NIKADA. Sad obnavljate Hotel Ružu koja će biti najljepši hotel u Mostaru, a ostale ruševine tokom rata?