Komentari (378)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba Džafera obavezno da kandidiraju kako bi Dragan i Milorad imali s kim da se šprdaju. Taj preozbiljni ufurani lik ima samo jednu priliku u životu, a ta je da se i on časno odrekne kandidature, mada je fotelja draga, ali gnjev Bošnjaka je veći kad krenu sranja sa EU i unutrašnjim problemima s kojim ovaj kruti lik nije spreman da se suoči na normalan i fleksibilan moderan način..
Joj fahirnih botova. Pricaju o klixu koji obara profile, a oni okupirali cijeli server kopiranjem jednog komentara hiljadu puta. Kako ste jadni, smiješno. Daleko ste vi od bilo kakve pobjede čim se bavite tim stvarima. Dok se vi igrate dječijih igrica, SDA uzima izbore!
sve kriminalac do kriminalca! pripremite se za cuzu u oktobru!
Kao fola demokratski izbori. Sebija odradila zadataj za 10 i izbacila Zvizdica iz igre.
Trebali su to odraditi dok je i Erdogan bio tu, o jednom trošku. Pa da i on vidi bosansku sramotu
Imaju puno izbora pa mogu i birati, hahahah
Koga god da izabarete neće vam pomoći da ostanete tu gdje jeste. Narodu vas je preko glave u kakvu ste nas situaciju doveli.
Nemate nekog izbora.. Tako da, piše vam se propast
Nemate vi šta birati, vaše vrijeme je prošlo. Gubite na ovim izborima.
Predstava "demokratije", jadna li si Bosno ko se sve smatra sposobnim da te vodi!
SDA vrijeme je vama da se lijepo povucete na vrijeme a ne da cekate da vas unisti SBB na izborima!!!!!
Cim je tebi Asim najveci krimos glavni nema tebe na izborima moj Bake
Neprijatelji naše BiH
Upropastili bosnjake i BiH
Neprijatelji svog naroda i BiH
Najveci neprijatelji svog naroda
Neprijatelji bosnjaka