Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
počinje nova partija sex-a, izmedju vodja, i rulje koja ih je izabrala, pa bujrum moj narode, neka nas guze, nismo ništa bolje ni zaslužili.
Preporučujem vazelin :P
Kaze nadaj se necemu boljem a kad vidis ove irelevantne marionete u stolicama ne znas dal da se smijes ili places
samo dnevnice izracunati za ovah nehljebarski skup. sta love ode za jedan dan a sta se posla NE uradi
cuj to Sakib Softic vodi sjednicu? pa koliko znam on je agent! sjecam se kad su njega izabrali da vodi tuzbu protiv srbije, covjek doslovno kaze: ljudi moji nisam vam ja za ovo ali kako hocete :)
Državni parlament ima duplo manje zastupnika od parlamenta na nižim (entitetskim) nivoima vlasti. Toliko o funkcionalnosti i snazi same države BiH. Tužno i žalosno :(
glasali ste za njih sad ih trpite
Bit ce gusto, bice 0-2
ma ja, tesko ce ovome biti u razvojnoj banci pa se kao odrekao mandata, koji ublehasi sve do jednog
Poceo Cirkus Colorado :)
dosadne vam danas teme