Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nazalost u Sarajevu kada te neko vidi da se vezes kaze da si pi*kica...cudan mentalitet ljudi...bitno je biti frajer pa voziti u polulezecem polozaju, tako si veci mangup
Dva pitanja za raju koja znaju: 1. Da li se to radi o onom istom Rasimu Kadiću koji je bio Titin funkcioner (predsjednik Socijalističke omladine BiH), poharao je, pa ugasio, pa poslije osnovao Liberalnu stranku? 2. Zar nije PO ZAKONU obavezno vezivati pojaseve? Koji klinac znači \"kampanja\"? Hoćemo li sad kampanju \"prije operacije doktor bi trebao obući bijeli mantil, oprati ruke i staviti rukavice\"?
Na slikama svi obehućeni.
kazu hoće rasim da bude predsednik mjesne zajednice? zar nije otiso da pokopa onu firmu tipa GRAS, terminali pederacije dooO dooO....ja mislio ima tam posla, kad ono on sjeo na nas (opet).
pa predsjednice fino s eti uhljebi,a nas ko j*** jel to neki interni dogovor bio sa sdp i sda,fotelju ti pod guzicu gurnuli,ti njima guzice polizao i svi sretni? haj drago nam je zbog tebe sto si napravio sebi avliju u avliji,bar da znam da ne placam vise clanarinu bihamku
Vezi se , ugrizces koga .....
Dobro došo precedniče ! Baš se ovih dana pitam đi mi je to precednik?! Pa neka, Rasim i nemere bit niš drugo precednik. Neka! Pogotovo zbog toga što se razumi u avte i zakone o avtima i zapriježnim kolima. Makar.
Smrt jevrejima i muslimanima.
sace jedno mjesec zandari da baksis uzimaju na pojasevima,e nek ste im dali ideju,taman su popustili malo ko se veze vezace se i obrnuto ja npr po gradu nikad,jer ionako ne prelazim 40-50,a otvorena uvjek p.o.p.i.s.a.m. vam se na kampanju,bolje dovedite inzenjera saobracaja da ustima semafore u gradu ne bi li malo smanjio guzvu,a ne ovako da vam naftaski lobi stima guzve u vrijeme odlaska na posao
Kako su samo besmislene ove kampanje
Čim brišete komentar znači priznate da ste turci
Hoce li mi neko odgovoriti na ovo pitanje: Sto se nijedan politicar ne veze?? Je li vezanje pojasa zakon ili ? Da ne bude zabune ja se drzim ove devize, sigurnosni pojas a i guma glavu cuva. :)
Bravo za prvi komentar, potpisujem!
Sta da kazem, zakon postoji, na zalost mali broj ljudi ga postuje. Sto je najzalosnije jeste da ni pollicija ne kaznjava zbog istog. Meni hoce nesto da bude kada vidim da neko malo dijete stavi na prednje sjediste tek tako,ili jos gore da stoji, boze sacuvaj.... Ili pak da sjedi pozadi ne vezano, a da ne pominjem koliko ih je bez stolice.... i ono nagetih izmedju sjedista. Tu trebaju rigorozne kazne biti. Djeca sama ne znaju da je to obaveza da je bollje za njihov zivot, a mnogi roditelji ne vode brigu o tome. Spas: Ogromne kazne i provodjenje zakona, vidjeli bismo mi kako se \"face\" vezu.
Ha-ha-ha ! Jel to zafalilo para !? Kad te zaustave , ako si vezan evo ti letak ; Ako nisi .... Evo ti kaznica !
bihamk se trudi koliko toliko, nekako mi se čini da nisu toliko loši...
FOTOGRAFIMA, EDINE PUZIĆU I PANJETA BAŠ NAM JE DRAGO ŠTO SE POTPISUJETE NA SVAKU SLIKU FACE STE VELIKE. ALI AKO STE NAPLATILI SVOJE SLIKE PORTALU BILO HONORARNO ILI PLATOM IZBACITE SVOJA IMENA NARCISI I NAPIŠITE KO SE NALAZI NA SLICI