Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto smo ratovali opet nas zene naguzise a bilo nam je lijepo obecano znat ce se ko nosi pantole a ko nosi dimije
vehabija trebala bi te ceta cifuta naguziti. Takvi kao ti su jako poslusni cifutima kad im zapucaju pokri se usima stene i suti jade. Ove je Evropa ako ti ne valja idi u iran, ili ti jos bolle u irak i jos nesto ti svoju karaj ispod ponjave, ja cu svoju da gleda golu kod kuce i uzivam A ovi mamlazi sto bi tukli, ... pa ja to je problem kitica ne fercera pa se moraju problemi traziti
daj ba enese nismo je mi htjeli silovati vec je ona nas napala,jadva smo zive glave izvukli
cinjenica da je ova informacija vrlo brzo sletjela s naslovne stranice, uklapa se u duh ovih komentara... jadno je i primitivno ovo drustvo.
zene po serijatskom zakonu moraju da budu poslusne i odane svom cojeku moraju da budu pokrivene i da ispunjavaju sve zelje svog cojeka.. Feministicki pokret je cafirski pokret..
Enese svaka ti cast! A za ove ostale nisu zasluzili ni kobile kamoli zene. Kako vas samo nije sram?
ma, ne kontate da se ne radi o udaranju kreteni ...
jebo jes ov ovaj guy pametan. Ja volko nisam znao ni u pismenoj napisat dok sam iso u skolu.
enes g = enses guy 1/1 jes zdravlja mi.....
MUSKARCINE, nevjerovatno je koliko kukate... svako drugo pitanje na ovom forumu je "ah joooj, jadni mi muskarci, ubise nas zene, smrc, gdje je kampanja protiv nasilja nad muskarcima?" e, imam vijesti za vas kurcine: NISTE UGROZENI - MUSKARCI SU PRIVRZENI U OVOM DRUSTVU. OTVORITE OCI I VIDITE ZA SEBE KO VODI NASU KULTURU, POLITIKU, KRIMINAL, EKONOMIJU, SVE... kad je vama neko zaprijetio silovanjem? kad ste culi da je neko nekog vaseg havera silovao, ili ga neka zena mu na ulici cakijom otela mobitel, ili ga neka cura isamarala pa mora nosit naocale? samo da znate, meni su sestru pokusali silovati dvojica frajera na grbavici... vjerovatno iste kukavice ovdje pisu sve najodvratnije stvari i zale se na ovu kampanju... i niko od vas nema muda da njima nesto kaze ili tome se suprotstavi... ali ako mislis da mozes stisnut pa meni se obratit, bujrum kurcino - nadjemo se ispred katedrale kad bude sljedece stajanje aktivista ove kampanje... da predjem s rijeci na stvari kad su u pitanju govna kao svi vi na ovom forumu.
Drevni Kinezi bi rekli "Ne vjeruj zeni koja laze" Mudar je to narod. Sta je sa nasiljem zena nad muskarcima. Znam frajera sto ga zena redovno namara. PS Mujo "Fato sta je to u tvojim venama sto me tjera drugim zenama" Fata " Mujo sta je to u tvojim mudima sto me tjera drugim ljudima"
Zena je najbolji covjekov prijatelj.
Ma kakvo ba nasilje nad zenama pa i one su zivo bice sta vam ja ,sta je lose u zenama da bih se moglo nasilje nad njima izvrsivati,
nikad rukom zenu netreba udarati. za to vam je bog dao noge
Nasilje! Bilo koje nasilje nije dobro pa pogotovo nasilje nad zenama. Nemojmo (muskarci) se ponasati kao sto bi to ucinio Bush nad irakom, budimo pametni. Ahhhh, i ova zenska na slici pravo je dobra. Ako joj muz ne odgovara, nek slobodno dode do mene, sada sam zarko usamljen. Ciao!