Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je zbog roditelja koji nece morati vise voditi djecu u skolu koja je udaljena preko 10 kilometara, a takodjer i djeca ce na ovaj nacin steci vise prijatelja u svojim nasljima, vise ce biti lokalpatriotski osvijesceni. Svakako smatram da nema bolje investicije od investiranja u obrazovanje omladine.
Obecano ispunjeno svaka cast nacelnice, top vijest
Bravo za općinu Centar! Ovako SDA riješava probleme, progres, progres, progres!!!
Veliki projekat koji je već odavno trebao biti završen, iz tog razloga velika pohvala za ljdue i Općinu Centar zbog realizacije ovog projekta.
zanimljivo da ti je svaki komentar vezan za centar. kako nam je nedzad
Ovo je odlična vijest za mnoge roditelje i velika pogodnost za djecu.
Dobre stvari jednostavno moraju cekati na dobre ljude. Mnoge su generacije izrasle isčekujući ovu školu, al eto ko čeka taj i dočeka
Hajde s bismiletom. Mi cemo praviti djecu a vi skole i dobro nam svima.
Ovi Sipljani su nama na Koševskom brdu dolazili u školu, mi ih zvali šip šip šipurak. nek cete im vise napraviti školu. bit ce lakse i nama i njima. ha ha.
Ovdje je iskreno i trebala skola,naseljeno naselje a nema skolu,tuga.Veliko bravo za ovaj projekat
sta kaze ajnadzic, ocel bit povišica za doprinos na klixu
Ajd Nek su vala napravili školu u tom ciganskom naselju
Ovo je odlican projekat i nije se dugo ni cekalo za realizaciju obzirom da znamo koliko se dugo cekaju sve potrebne dozvole.Ovo je najpozitivnija vijest danas.Samo ulagati u buducnost,mladost..........emocije do krova👆😁
@Stefani Jel to finta, nemuslimansko ime, da kao dokazete da ima i nemuslimana koji podrzavaju strasnog SDAovca Ajnadzica?
@Stefani Čuj nije se dugo čekalo hahahahahahaha pročitaj šta je premijer Konaković reka: 10 godina ima kako je nastala ideja hahahahaha Joj Stefani oko moje lijepo
Kad se snage udruze dode i do realizacije.Bravo za ovo.Zaista od srca bravo💪
@nenadjebivi jb ti ajnadžić mtr, a i ja ću mu se pomoći! Konju neandertalski!
bez "se" :)
Svakako da je bila neophodna,izgradilo se veliko naselje,skola je bila slijedeci logican korak
Tacno tako,svi su pljuvali i pricali da od izgradnje skole na Sipu nema nista,drago mi je sto vidim da bar nije jedno od supljih predizbornih obecanja kao kod pojedinaca,lijepo je znati da se ispostuje ono sto se kaze,pored ovakvihtacno mi se pocinje vracati vjera u ljude
Sve pohvale na račun načelnika Ajnadžića, bravo! Konaković koliko je glup i nesposoban bi komotno mogao u penziju. Da ima imalo obraza rekao bi: ljudi ja ne znam voditi Kanton, evo neko poput Ajnadžića da ga vodi, pa da svi budemo općina Centar!
@nenadjebivi povratim ti na većinu fckable članova ženske obitelji!