Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2026-ta...uspjesno privedena kraju prva dionica Prve transverzale...
samo nek prolazi ispod poljine hilsa
@BIMDDC200200 jesi vidio drug, baš 1 bager, 1 kamionet, 4 radnika i 6 uhljeba, Svaka čast za to zapažanje, ali mi nisu jasni ovi koji to hvale i ne vide da ih neko pravi budalama, pa zar su baš budale.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Izbori na pomolu?
najbolja vlada i premijer Nenadić
kakogod ostace zapampceno da je Nenadić i ova vlada zapocela
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Odlično, svaka čast SBB. 👏👏
OVO JE BILO SAMO ZA SLIKANJE OTIĐITE DANAS PA ĆE TE VIDJETI. SINOĆ BULDOZER UTOVAREN NA SLEPU
Samo treba zelenu bagru skinuti s vlasti,zlo najvece
Samo nek se gradi....
Opcina Centar je davno dokazala da ova transverzala ima prioritetan znacaj,obavila je veliki dio posla zahvaljujuci kojem je projekat na koji se dugo cekalo intenziviran i ubrzan,drago mi je procitati da je izgradnja pocela.
Izgradnjom Prve transverzale ce se rijesiti mnogi problemi u saobracaju koje trenutno imamo,mislim da je ovo vijest koja ce obradovati sve gradjane,konacno smo korak blize jednoj od vaznijih gradskih saobracajnica.
Zaista je divno vidjeti da najznacajniji projekat za razvoj saobracajne infrastrukture napreduje,opcina centar je poduzela sve potrebne aktivnosti kako bi se sto prije krenulo u realizaciju.Sve pohvale na istrajnom radu!
Bravo SBB
Bravo 👍👏👏
Čekali izbore pa kao WAU jbte ljudi šta izgrade a mi sr p de cestama i trotoarima dičo o što je najnormalnija stvar odavno bila
Mali korak za vas, ali veliki za covjecanstvo 😂😂😂
Pred svake sledece izbore oni ce opet doci na isto mjesto i pricati istu pricu.
Plan napravili dok je Tito bio pionir, počeli ga realizovati kad je tito opet pionir, ali ovaj put na drugom mjestu
Odlično!!! Svaka čast👍👍
Svaka cast👍👍