Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako samo useru ulicu.Uzmu šmrk i speru blato sve do glavne i onda auti poprskaju djecu i ostale pjesake.Jeb....seljaka,pa dokle mamu vam????
Ima dobre raje u SDA, pustite pojedince...
i kase NAROD ZNA... Napokon poslije 4.godine da se nesto radi... hahahahahahahahaha HAHAHAHAHAHAHAHAHA
joooooj super eto sad cemo imati jos gdje da izadjemo jedva cekam da vidim kakvo ce disko biti :)))))
@RAZUM Ne s.eri ti i tvoj tihi sismis. Moze te ga d.udlat
kako su poceli sa kamenom temeljcem tako ce i stati cim prodju izbori. Odakle vam lova frajeri
Vidi im glava kolike su.Kako su samo našli šljemove???
svrsim vam na te zute kacige
OVAKO JE I BIČAKČIĆ PRIJE 10 GODINA NAJAVIO GRADNJU AUTOPUTA, PA JE PROJEKAT ČEKAO PAR GODINA..HAHAH... Ko se sjeća nadrealista?? i njihovog polaganja kamena temeljca za brodogradilište u Bugojnu..hahahah
Pazite da vam ne padne kamen temeljac na glavu
Treba biti razuman i glasati sa EsDP reketaše i crvene gologuzijanere. ili za ovog Fahra što je došo poderanih gaća sa Durmitora 90-e. Od Alje dobio prvi milion, od Kirbija dobio u gruntu plac da gradi, od razvojne 20 miliona i sad ufol uspješan. uspješan za svoje dupe, a svi njegovi bi rado pobjegli iz Urlik novina i radili u nekoj državnoj službi da mogu. Prema tome - NAROD ZNA.
od oka se vidi da je sve prevarant do prevaranta na ovim slikama.Daj Boze da se ova dvorana zavrsi i za 5 god.
Jok , treba glasat za ove lopove iz Sdp, kao sto je Damir Hadzic koji btw od sportske dvorane napravi pijacu, nogometnog stadiona ruglo, okupljaliste narkomana !!!
isto sranje ko i svake izborne godine i svi kako vidim znamo da su to samo lazi al opet mi smo te ovce sto za njih glasaju i siguran sam da ce narod opet iste da bira e iz tog razloga kazem neka stoko maloumna tako vam i treba!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ko glasa za SDA sam je sebi kriv!!! Znam lično neke ljude u SDA i znam šta rade!!! Birajte koga god hoćete, samo NIKAD VIŠE SDA!!!