Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta radi para?!Ovaj Albanski premijer dodje u tenama pred Merkel i Trampa a kad se radi o parama obuje cipele.
Dok AVučić prijeti ratom, režim Milorada Dodika pravi paralelnu vojsku i dovodi ruske instruktore u BiH, Dragan Čović muslimansko stanovništvo u BiH naziva ISIL-om, dotle naša SDAovska misirska baba od Denisa Zvizdića putuje po svijetu i o našem trošku uvjerava svijet da je sve pod kontrolom.
Mi iz SDA se moram ograditi od Denisa Zvizdića tog političkog analfabete i izdajnika koji više vremena provodi plazeći pred Draganom Čovićem i Miloradom Dodikom ili će biti jasno da smo i mi iz SDA i institucionalno integralni dio očiglednih planova da se podijeli Bosna i Hercegovina.
Jesuli dosli Bosanski srbi iz Banja luke? Imali bosanski hrvata igdje? nemoj te da se osjecaju ugrozeni
a đže je onaj željko iz genocidnoga eMtiteta?? pooyy
Mr.Pizdić
Mi iz SDA smatramo da se treba lagati , i to u luce treba lagat ljude , ko se još usrećio od : -danas mi izuzetno ideš na živce -smrdiš, stoko -ta faca ti je katastrofalna,bog te zaobišao kad je dijelio ljepotu i pamet -muž ti je ššuupak -debela si -dijete ti je užasno, razmaženo derište
Mi iz SDA želimo da kažemo da su građani BiH u 2017-oj godini potrošili 77 miliona KM na antidepresive, a 89% građana misli da nam u budućnosti neće biti bolje nego da će biti i još gore !!!
u publici viđen ministar inostranih poslova mađarske u neobičnoj odjeći
@ZastoDusmani : D