Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je dozvolio da se bacaju javna sredstva na dezinfekciju asfalta? Koji je to debilizam?!? Mnogo je veća korist od dezinfekcije kvaka na ulaznim vratima objekata, rukohvata, dijeljenja dezinfekcionog sredstva i maski ljudima. Ovo fakat nema smisla, čisto je bacanje para. Neće se niko od trotoara zaraziti
Ne mogu da vjerujem sta vidim! Sale se sa nama! Ovo dezinfekcija???
Naša narodna kaže da voda pere sve sem pogana obraza. Sapraće virus a obraz ko j.... Kome je još do obraza,. I ko još zna i šta je to. Čuj, hodati čista obraza. Bakire, Fadile, Fahro..... Ne naučiše vas babe šta je to. Babu vam baninog.
ovo je pranje mozga a ne ulice
Dezinficiraju vam mozak privremeno, neka preusmjere novac na prioritete ,a ne na ulice. Kome još treba dezinfekcija ulice tobe jarabi !!!
Pranje para i mozgova moj sine
Ugledali se o visoko grad piramidalnih struktura i tunela.napomena prvi u bih to poceo prije 15dana hvala i pomaknite sat.
Jel iko objavio cime se tacno ovo sprica? Koliko je to opasno po ljude, zivotinje, insekte?
Hahahaha jasta samo vi prskajte a poslje vas ce proci ovaj neki zarazeni i sve opet popljuvati po podu :) hHah
Bacanje para i trosenje ljudski resursa bezveze. Korona ceka u zraku i dok vi ne poprskate nece nestat. Smatraju koronu kao jaci oblik gripe i tako je lijece i mi lafo prskamo gradove dezifekciskim sredstvima da bi nestala korona.
a Sarajevo???
Ako je ovo dezinfekcija ja sam Lockheed F-117 Nighthawk
@7seset3 😂😂😂😂😂😂
VLASTI U BIH MORAJU POCETI DAVATI HYDROXI KLOROKIN LIJEK. COVJEK BIO NA SAMRTI ,POSLIJE TRETMANA HYDROXI KLOROKINOM EVO GA ZA PAR DANA IZLAZI IZ BOLNICE: https://youtu.be/SSd6vRFtz3w DIJELITE OVO DALJE!!!
VLASTI U BIH MORAJU POCETI DAVATI HYDROXI KLOROKIN LIJEK. COVJEK BIO NA SAMRTI ,POSLIJE TRETMANA HYDROXI KLOROKINOM EVO GA ZA PAR DANA IZLAZI IZ BOLNICE: https://youtu.be/SSd6vRFtz3w DIJELITE OVO DALJE!!!
ovo vam nece pomoci da se odbranite od virusa ni 1%. koliko se virus zadrzava na asfaltu il drvetu il ..zraku?izbjegavajte ljude i perite ruke..eto.
@unmibh To je to. Kratko i jasno.
Ovo nije dezinfekcija, ovo je izgovor, eto kao uradili smo nešto.
@KomentariStanjeBiH politicke igre.Kao cinimo sve da vas zastitiomo..glasajte za nas opet.