Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvesti rigorozne kazne umjesto za maske da se plaćaju kazne zbog bacanja smeća na mjesta gdje to nije predviđeno. Kad bošnju udariš po džepu to mu je bolnije nego kad mu mater umre.
Ti znaš jel meni teže padne seljačino ona zatucana nešto što je materijalno od nečega što je najsvetije. Ako je tako kod tebe ne govori za druge idiote materijalisticki.
Jako ruzno pises vidi se da nemas milosti. Frustracija.
Tito partija omladina akcija
Idite kod trojke jer kanton Sarajevo je ekonomski jaci od rs . Ovo je trojka organizovala jade jadne . Forto je nevjenik i unisti sve sto pogleda a nedo Bog da sta darne
Kantonalna vlada treba da brzo pokrene inicijative za trajno i održivo zapošljavanje omladine ,povećavanje socijalnih naknada itd.Ako nešto konkretno ne urade ostaće pusta zemlja za par godina.I ovo je fin potez ali trivijalan i u današnje vrijeme možda i nebitan.Dosta reklame ,rad i efekti.
Deportuj seljacine u njihove vukojebine, uvedi visoke kazne za bacanje smeca, i grad ce da blista, a ne da bude ko stala
Treba otići na Stojčevac i Vrelo Bosne.Ono je užas od smeća,da ne pominjem Trebević,Barice,Čavljak i ostala izletišta.Kockastim i polupismenim glavama treba staviti rampu i debelo naplaćivati.
Ovo bi trebao biti standardni posao komunalnih sluzbi, ne znam sto nam trebaju "akcije"? Dalje treba djecu ekoloski osvijestiti, a ljude koje cine prekrsaje drakonski kazniti.
je*em ti ovo proljece, svi u debelim jaknama
Populizam. Jel vam to rad za koji vas plaćamo. Svake godine se čisti.
od normalnog i redovnog čišćenja prave ceremoniju,hahaha, najveći uspjeh trojke
Kod nas se pravi POLITIČKI SPEKTAKL od svega....proljetno čišćenje. Pa zar ovi lčišćenje nije normala i obaveza....šta se Forto slika? Zasluga TROJKE!!!
Bravo svaka cast
Treba i ovoj trojici dati triler i loptu da i mi vidimo kakvu korist od njih
Ja mislim da nigdje u svijeti nije vijest da je pocetak ciscenja javne povrsine
ovo treba da bude Normalno a neka aman Vijest ! Ljudi samo rade posao za sta su placeni ili ce i oni traziti povecanje place kao medicinari zato sto rade ono za sta su placeni i sto im je posao
placeni jesu ali bijedno,a ti se osvrni pa uradi nesto za ovaj grad i ne bacaj smetlje po ulici ko papak jer ovdje tri komunalna ne bi mogla ocistiti koliko je narod bezobrazan
Svaka cast,grad je previse prljav,treba vise kanti i redara da se stanje odrzi
Pa u Ferhadiji nosis smece po 100m nigdje kante