Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
⚜Bosno i Hercegovino... NASA DOMOVINO ⚜
100% BiH bila i bice ! A to 23,7 cmm nabi sebi u usta!!!
Ti si Bosanac i ostaces, bilo ti milo ili ne!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
proklet bio svaki logisticar i ratni profiter koji je profitirao preko palih i izranjavanih boraca i boraca koji zive na ivici egzistencije
dali su svoj doprinos... samo da bi se danas izmetbegovic i slican olos pisao po njima.
laz kao i obicno,ovi su rativali s svim u bih cak i s svojim, prestanite gluposti pisati i krenimo vec jednom napred, znamo svi kako je bilo...
SVE DOK POSTOJI RS SLABO JE TO JEDINSTVO ALIJA NIJE TREBAO PRISTAJATI NA MIR SVE DOK NEBI PROTJERALI NEPRIJATELJA PREKO DRINE.
bila i ostala jedina legalna bosanska vojska...ARBIH
@SvetiJuraj ja ovde ne cujem nikoga na nasem jeziku da govori. gdje je ovo bilo, u siriji?
Losa politika, katastrofalno slabo i nedovoljno pripremljeno vodstvo, jako naivno je dovelo do stanja u kojemu se danas nalaze oni koji su ginuli za ovu zemlju, za one koji su stali u odbranu ideje koja se zove Republika Bosna i Hercegovina. Danas nemamo Republiku, nemamo zastavu, nemamo Himnu, nemamo drzavu u kojoj ce se svi zalagati za njeno dobro i svakako nemamo ono za sto smo se borili. Cetnici su u nasoj zemlji, i Ustase isto..a i oni koji su oskrnavili ime ARBiH!
Pa dobro legalna vojska osim par incidenata: Grabovica, Trusina, Kakanj, Vares, Travnik, Doljani...
@SvetiJuraj OMG; OMG; OMG!!!!
@SvetiJuraj Od uzasa nisam mogao do kraja dogledati . Boze sacuvaj kakve sve spodobe hodaju zemljom. Ko su zrtve i gdje se desio zlocin?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedino sto je jedinstveno u BIH je da gradjani nose iste pasose. A sta je u njoj jedinstveno? Jel ovo Bosna kakvu su Bosnjaci htjeli? Da li ste i najmanje svjesni razlike izmedju BIH kakva je i one kakvu ste zamisljali? Zalosno je da neko misli uopste da je izasao kao pobjednik iz ovog rata.
Osigurali opstanak na 23% respect
Jedino sto je jedinstveno u BIH je da gradjani nose iste pasose. A sta je u njoj jedinstveno? Jel ovo Bosna kakvu su Bosnjaci htjeli? Da li ste i najmanje svjesni razlike izmedju BIH kakva je i one kakvu ste zamisljali? Zalosno je da neko misli uopste da je izasao kao pobjednik iz ovog rata.
Sretan rođendan TO BiH, koja je 04.07.1992. godine nazvana Armija Republike Bosne i Hercegovine. nećemo se lagati, fakti su fakti.
bila nekad moja armija, danas niti je moja niti je ova drzava moja
Da su se borci pitali bila bi 100% jednistvena. Ovako nam ostaje da se lažemo da jeste jedinstvena,a u više od pola njene teritorije ne smijemo ni dres državne reprezentacije obući, a kamoli šta drugo. Neka je rahmet i vječna slava svim borcima jedne i jedine Armije BiH.
Ne brini se domovino mladosti mi moje, na braniku tvome sve gazije stoje! Neka im je vječita slava i veliko hvala!
SRETAN TI RODENDAN ARMIJO MOJA!
SRETAN TI RODENDAN ARMIJO MOJA!