Milorad Dodik
0
"Pobjeda pripada SNSD-u"
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto dizati tenzije . Istina je i neka bude. dodo je presjednik zemlje koja se zove republika srpska.To vam dodje kao predsjednik zemlje ; ABRUZO, EMILIA, FURLANIJA,KAMPANIJA,LACIJ ITD,ITD pokrajine pod kapom jedne jedine Italije. Dalje ; to vam dodje kao predsjednik zemlje ELZAS,AKVITANIJE,BURGUNDIJA pokrajine pod kapom jedne jedine Francuske. Dalje; to vam dodje kao predsjednik zemlje BOHUS,DALARNA LAPLAND itd itd pokrajine pod kapom jedne jedine Svedske . Osobe poput ovakvih kvazi politicara pasu tom bolesnom narodu koji jos zivi u iluzijama i snovima neke samo njima vidjene svete zemlje. Za sve zivot ide naprijed osim za njih. NJihov tocak zivota jos uvijek melje unazad.
Pobjeda možda i bude, ali nikada više onako nadmoćna. Vašom politikom preoteli ste sve \"desne\" glasače i slijedi vam borba za SDS-om, PDP-om i Srpskom naprednom strankom. Oni birači ljevice, koji nisu shvatili do sada, ili nisu željeli shvatiti o čemu se radi, odlaze od vas. A koliko god ljevica djelovala poražena, itekako postoji i osjetićete to po rezultatima.
serem ti se na snsd i tebe kljusino
MOJA OTADŽBINA (1907.g) Ne plačem samo s bolom svoga srca Rad zemlje ove uboge i gole; Mene sve rane roda moga bole, I moja duša s njim pati i grca. ....................... I svuda gdje je srpska duša koja, Tamo je meni otadžbina moja - Moj dom i moje rođeno ognjište. Mille sa srećom, sačuvaj nam naš ponos i naše čedo, najdražu Republiku Srpsku.
Joj divi mu glavushe ko u simentalca koji krkan i nacista
Joj Hamo divi mu glave....možete li ga malo zumirati....Dodo, Dodo kukala ti majka....kakav si to....
On je kazao da je iza RS četiri godine njenog razvoja i više od 275 miliona KM investiranih u zdravstvo, više od 85 miliona KM uloženih u škole... i 3 miliona uložena u voćnjak mog malog
Ma ti sto si pricao pricao si..NAdam se da ces izgubiti \"VELIKOM VECINOM\"... Sram te bilo samo koji si novac pokrao od naroda. Sram te bilo i da BOG da ti za lijeka trebalo, prokletnice jedan. Ti si najveca steta za srpski narod.
Krenulo je krenulo... najmote nasjedat na suplju... :)
ENO ONOG IZ SREBRENICE ISTJERASE OSTARI USLO SE U GODINE KYRAC SE VISE NE DIZE A DOK SE DIZO BULE SE SKUPLJALE KOD NJEGA U BAZI DOLAZILE KO PORAJ MLIJEKA. E MOJ PHILIPPE NAVRATI KOD NAS IMA DA TE UGOSTIMO SA PECENIM VOLOM NA RAZNJU STA CES KOD FUKARA.
ovo je najjaci clanak na sarajevo x com......
Jadan si ti kad nemaš pametnijeg posla nego da živiš kao muha g.ovnara koja samo zuji i sere... Ali ništa nije za uvijek pa ni ti....
da, to je politika razvoja dzepova SNSD-ovaca...
\"On je poručio da je RS demokratska ZEMLJA\"... Ovaj je bolestan.
Ti da imaš IMALO mozga ti bi se ubio. Ovako živiš ko parazit i samo smetaš, dosađuješ...