Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba bilo konja vranih, po livadi razigranih dzaba bilo sata i salasa dzaba bilo njiva plodnih, vinograda blagorodnih dzaba bilo karuca, cilasa kada nisam s onom koju volem kada nisam s onom koju volem
Vaasa ladački, jedna od najboljih balada sa ovih prostora .. neponovljiva!
Ma jest to Svecka dobro sve al ozenis nekog tutkuna, ne kontas ti nju ne konta ona tebe, hoces da razbijes kolotecinu da je nasmijes provalis neki fazon ona te poprijeko gleda obrve najasile jedna na drugu.Njoj dosadno ima ideju da ide s tobom u provod da gleda Gegaja a ti u nju poprijeko gledas. Napravis dijete tvoje samo oci a njena pamet.Kontas u glavi sta mi je ovo trebalo dje li je ona moja, motas film zamislis se, sjecas se lijepih trenutaka i u po maste punica na vrata koja je ko ovaj tvoj tutkun na kvadrat! Mislim da je bolje voziti se u golfu 2 sa voljenom nego u volvu sa tutkunom!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ja ću je oženiti , samo nek se javi
Da malo bolje kontaš ili da zneš engleski , shvatio bi da se i ja zalažem za to da se sandžaklije vrate na svoja ognjišta.
HAHAHAHA sandzo, sto ti ga Semun utjera :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
u zadnji tren se spasio, ma zao mi je djevojke....u soku su svi, ali kako su njegovi roditelji to mogli uraditi svom sinu, nije mi jasno.
...ČUO DA SE RASPADA EU I DA SE ZARATILO U ŠVEDSKOJ PA KAO JEDAN SAM RAT PREŽIVIO NEĆU JOŠ JEDAN...DOSTA MI JE
Koja glupost, nevidjeno. Mora da ima para pa mu ne trebaju papiri.
cula mlada da su u Bosni vecina djevice,sta ce joj Svedjanin kad ga je imalo 10 zena
Ista stara priča-ljubav ili pare.Čemu gnjavaža?Ako neko hoće lovu nek ide za njom i suprotno.Ali brate,na dan vjenčanja ovo?Ne valja..Ufur'o se u ulogu nekakvu.
jel moguce da onaj stembilj sa Paranojom ne komentarise
voleo je lepu al sirotu...uz'o bi je samo da je znao voleš jednom u životu sad bogatu il sirotu to ne bira pamet nego srce :/
Buducnost ce pokazati ispravnost postupka!?!
Hej moj konju, neka te sad u Bosni :D
Prvo sto sam pomislila je: " Ima nade, ljubav je ipak pobijedila suskave sarene papire, tj. novcanice" Doduse, decko je mogao malo i ranije prekinuti farsu, al ipak ima nade....
Nije htio da mu Sulejman Tihić iz SDA bude matičar :) (za papire u Njemačkoj)
nemojte ljudi i on ima majku hehehe
Gdje se nalazi ta mlada, ja pobjeć' od nje neću sigurno.
Bi sigurno, čim bi vidjela da imam profil na klixu.
mogla je imati njegovo tijelo ali dušu ne. uteko u pravo vrijeme :)
Seljacina ko i stari mu.. Crkini u Bosni jado jedan i zivi od ljubavi...