Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidis mu po njusci da je necovjek..
hapsi bandu
Hapsi UZPovce!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NaŠtelise i Šteli hahahaha
Provirio covjek da vidi pada li stvarno kisa, ah kad momci u crnom ga zgrabise.
Pogani UZP kamenjarci, upali zeni u stan i ubili.
Monstrum, isto kao i haver mu Tuta
Pravda je pobijedila!!!
Ovakve ološi glumile da brane ko fol domovinu a jedva dočekali da ubijaju i pljačkaju psihopate i da odrađuju prljave poslove za, tadašnje vlasti pa su mnogi poginuli pod čudnim okolnostima jer nikome ne trebaju svjedoci iz rata, napravili prljave ratove da neki postanu tajkuni a narod gine i da se mrzi
Tuta i stela dva stara uzpovca
Škutorska pogan,dolijao napokon. Draganbey Čovićoglu ispunio obećanje dato naredbodavcima iz Turske...Inače,u Turskoj Draganbey ima visok rejting jer je iselio iz srednje Bosne više Hrvata nego ARBiH i poratna problematika zajedno.Toliko o majorizaciji i ostalim specijalitetima iz HDZove kuhinje.
Ma govna treba ubiti bez suđenja, objesiti za muda da im se sjemeczatre, svima koji su u stanju ubiti nedužnog čovjeka bez razloga, čuj ženu zbog stana, kako su ga prodali, ko je notar koji je to ovjerio,svakoga bez obzira koje nacije za ovakve i slične gadosti samo na smrtnu, mrš stoko odvratna
Žene ubijali,eee moji europejci, časni žitelji i veliki vjernici... Gospa vas gleda i ne vjeruje kakva ste govna.
O kakvom ti stidu pričaš pi..zda ti materina umobolna,od drugig svjetskog rata n aovamo se zlodjela uradili više nego četalji i ti nekom kažeš da se u ogledalo gleda. Fašisti i jedni i drugi,Hići ste se prvi naguzilo stoko izdajnička.
Majmune o kavim ti zločincima pišeš i šta Hrvatska ima da sudi za zločin koji je učinjen nad državljankom BiH u Bosni??? Ima Haški sud jel ga to i vi ne priznajete kao i brača vam po zlu? Šta kaže sud koliko ima zločina Srba,Hrvata,a koliko Bošnjaka? Vi bi da izjednačite zločine kao sve je to isto?? E pa nije isto Bobane Mate.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Puuu ja države i ku..a, čovjek hladnokrvno ubije ženu, uzme joj nekretninu, proda, i dobije 10 god. Puuu!!!
Dobar je kaze u optuznici je istinito samo njegovo ime i prezime 😂😂😂
Vidi mu glave, dobra za razbijat zid ili flaše.
Tipicni primjer kretena
što bi se reklo, natural born zločinac i ubojica
Sad će ga Čibuljavi odlikovati !😎
Glava tipična zlikovca
i za ovakvog reći da je heroj