Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Bošnjo. Trpi Bošnjo. Živi od crkavice, dok tvoj sda idol ima 10x više od tebe
@Adminp3der jos su zaboravili ukalkulisati kojekakve uoravne i nadzorne odbore, komisije, članstva, a tek pogodovanja zbog funkcije koje obnašaju. A ti ovco u vuni glasača bleji i glasaj kad ja kažem da si ugrozen zbog onih drugih a ne mene.
A politicari samo ovcama plasiraju razne price i teme... da imaju o cemu razmisljati, a ne o tome da se bune protiv sistema ...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gledam ovaj spisak i nesto kontam da je ipak ovaj Damir Masic iz SDP- a sampion svih sampiona. Frajer 20 godina po raznim parlamentima ubire hiljade KM mjesecno. Ja mislim da on boga moli da stanje u ovoj zemlji ostane ovako i narednih 50 godina.
Spisak onih koji nece u Njemacku.Spisak onih koji porucuju,ne idite,ostanite,neko nam mora zaradjivati plate.FUJ,GADITE MI SE SVI!
Nije mi samo jasno ovo za odvojeni zivot u ovako maloj zemlji? 300 KM a on ni ti zivi na toj adresi ni ti radi jer su svi na odmoru generalno vec 27 godina.
U Bosni se dobro zivi. ... Oskar najbolji si. .. sa licnim dohodku.
Ovaj clanak je po nalogu SDA. Pokusavaju izjednicaiti one koji upravlljaju ovom drzavom 25 godinai imaju budjete od stotine miliona KM i vecinu za donosnje svih zakona i odluka sa onima koji nemaju tu mogucnost....
Ko nas jebe kad sutimo😁🖕🖕
Ipak se dobro u Bosni živi.
Fakat nas zajebavaju sa ovakvim odlukama i objavama.Kako nas samo prcaju i vade živce haman da vide koliko i dokle mogu jebavat narod.Od uhljeba i paraplegičara meme haljevca i dalje.....
Šuti i trpi
Jako glup clanak. Ta primanja i nisu tolika ako bi oni radili svoj posao!
@spiricnabudzetu ja sam prijatelju musliman iz Federacije. Pričam protiv "svojih" jer kad nešto popravljas, kreneš od sebe i svojih, jel tako? Volio bih, više nego hljeba se najest, da ti taj polumuslimansko-plaćeni opis par puta provucem kroz šake. Magare jedno neodgojeno.
ima od Ede Majke jedna pjesma
U ovoj bih je suvisno ista vise komentirati tu se nemoze stici koliko belaja se moze napravit.Znam samo da su zavladali oni koji ce sebe obogatit a narod osiromasit zemlju ce sasjeci do korijena.Repriza se nastavlja iz god.u god.
I malo im je opet, kad ih vidis na TV izopacili se od lopovluka, ne lice na normalne insane
Ovo je jedini motiv ovih ljudi da budu politički angažovani i aktivni. Oni NEMAJU drugih motiva. I da dođu do tog cilja, u stanju su pojesti ovno i prodati sopstvenu djecu, pregazit preko leša mrtve sopstvene majke. Šta su tek u stanju uraditi nama?
Samo pitam DA LI ima I jedna/jedan sa ovog spiska DA je I jednu marku donirla/o u neku HUMANITARNU AKCIJU