Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba voda struja dajte samo spomenik drazi i sve u dure
Sta ce im voda, bitno je da su pare obezbjeđene za spomenike, zastave, kipove i ostale gluposti koje planiraju graditi u tom "gradu".
Pa i onako se ne peru.Ne znam sta protestuju
Retrospektivno da se podsjetimo da su svi izvori vode u Sarajevu tokom opsade bili presječeni osim lokalnog izvorišta sa 300m dugog bunara Sarajevske pivare iz 1881 odakle se dalje cisternama distribuiralo. No ni to izvorište nije bilo pošteđeno granatiranja pa su mnogi izgubili život upravo od ovih sugrađana koji danas protestuju.
E NEK VI IMATE VODE ZATO VAM VRELO BOSNE OGRADJENO A DOK JE BILO POD SRBIMA PILI VODU SA IZVORA A KAD VAM DODJOSE ALIBABE NAPRAVISE VILE U VODOZASTITNOJ ZONI
Sacekajte komsije daa se nacelnik napije, pa istuce Bilju, paaa daa potpisee ugovor u spomeniku na ulazu, paa da se uvuce dodiku u du pe paaa ondaa mozdaa se smiluje pa vam pusti vodu, a i sta ce vam bitno da imate spomenik drazi, ni on se svakako nije kupo
Grkokatolici su prešli preko Drine tek po dolasku Osmanlija na balkan. Zakonom zaštičeno pismo im je nastalo od Hrvatske glagoljice i Bosančice..
srbuj makar vode ne imao....kad će više komšije iz istočnog Sa doći pameti
Pa sta ce danas na protestima, danas VIK IS ukinuo redukcije. Trebali su izaci na proteste prije mjesec dana.
Sta ce jadni narod..nema svrhe protestovat samo revolucija bagru skida..
Tešanj 16 sati dvevno bez vode. Danju slab pritisak da ne mogu mašine da rade i niko ništa
Zato spajaju cijevi na entiteskoj liniji Dobrinje, da Federacija pomogne. Inace vlastima IS samo gradi da se vidi, a popratne infrastrukture možda ovako protestima. Imate vrelo Tilava koje ne moze snabdjevati novoizgrađene objekte u IS. RS samo handri narod bljuvotinama. Et Federacija ce pomoci s vodom, al pljuvanje ce ostati.
A ŠTO SE UREDNO PARKIRAJU ?
Sta ce njima voda ? ne znaju ni sta znaci higijena.
@Shapat Grad istocno Sarajevo? Izgleda dobra roba kod tebe. 👍
I u Tesnju je jos gore ali ovdje nema gradjana
Pa sta ih briga imaju sve sto su sanjali.
Glavno da ima kisika.
Pa šumski narod sto ce im voda