Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citat iz komentara:\"Čiju nam zastavu valja paliti na ulicama? Rusku? Ukrajinsku? Ili su oni Turci nešto skrivili? Ma važno je da nismo mi. Mi smo (opet) samo žrtve.\" Naravno da su uvijek drugi krivi, a ne mi. Kako bi se osjecali da se jedno jutro pogledamo u ogledalu i shvatimo da nismo puno bolji od ostalih? Sjete li se Sarajlije svojih bivsih komsija, Sarajlija, koji su otisli da se ne vrate? Sve sami i svojom voljom... ma jasta! Naravno za to sto su Sarajlije napustale grad krivi su opet oni drugi, treci...koji god! Ne-d\'o-Bog da smo mi krivi sto nam je grad ostao bez sugradjana! A sada, kad su na njihovo mjesto dosli drugi, ni ti ne valjaju. Opet su krivi drugi! Ovaj put oni koji su dosli! A mi? Ma neeeee..... ne mozemo mi biti krivi. Nikako!
Članak je za svaku pohvalu, a kritičare na forumima i ove \"virtualne mislioce i revolucionare\" ionako niko ne shvata ozbiljno...Čekamo ih da nešto napišu i da nas iznenade! PS.Protiv ovakve vlasti treba organizovati proteste najširih razmjera,samo sto je ove virtualce teško na bilo šta natjerati,možda bi trebalo da nam struju isključe pa da im kompjuteri prestanu raditi?! Jer inače...Branković i co. nam ne ginu do kraja života. Nek nam je na pomoći Onaj u kojeg vjerujemo ili više ni ne vjerujemo!
\"I dok nas je minus digao iz kreveta, grijalica u „Robotu“ je već nestalo pa je valjalo iskoristiti balkansku ekspres metodu...udri! I uz pomoć psovke,šake i lakta, najvažnijeg nam oruđa, grijalica je nabavljena.\" Da autor ima imalo smisla za novinarstvo, znao bi da navedeni dogadaj nema nikakve veze sa balkancima, ved da su akteri sa posve drugog kontinenta!
Sta nam rade Tito dragi :) Mislim ok sve, vlast nam je u turcu, lopovi svuda, ali ovo sa plinom je nidje veze, mi smo samo tu kolateralna steta u sukobu velikih... Ne more i nece vlast da uradi i stvari koje su ovozemaljske, tako da ovo oko plina je u domenu naucne fantastike. Smjesno je uopste vezat termine \"nasa vlast\" i \"rusko-ukrajinsko natezanje oko plina\". Ove \"dvije\" recenice mi nisu jasne: \"A biće nam ovako dok smo ovakvi. I dok imamo ovakvu nazovi državu.\" Ne kontam nikako ovu tacku pa veliko \"i\", zar ovo more ovako uopste :) Asim ga je kenjo zestoko, sad ce i doticna gospodicna...a hajde, negdje izmjedju ove \"2\" recenice treba stajat \"a novinari su nam najjaca strana\". Ovo je zemlja ku.rcevih novinara i po kvalitetu su oni jedina veca gov.na od politicara. Na 100 000 novinara, nema 2 kako treba...
hebiga asime, ena ipak ima vece grudi ;)))
Bravo Ena, neka su maknuli onog daveža Asima... Uči na njegovim greškama, njegovi tekstovi su egzamplari lošeg, površnog, senzacionalnog, pristrasnog i neizbalansiranog novinarstva... Nadajmo se da možeš bolje od toga... Pošteno govoreći ovaj tekst nije puno bolji od njegovih odrona ali svaki početak je težak...
ONA dodje ASIMU izmedju dva koljena. A ne do koljena
Mala nije losa ali nije Asimu ni do koljena!!! Asime, gdje si??? Ako naletis na urednika ili jos bolje ovog administratora, daj ih popisaj obojicu alaha ti, platit cu ti,.........ne pitam! :-))))))) Mamare im se...........
Neka ih oboje. Najbolje je. Oboje imaju određene kvalitete.
hahah stvarno svaka cast Ena! :)
Ena, svaka cast. Redovno citam Asimove kolumne ali ni ti ne zaostajes iza njega. Sta me je uvijek fasciniralo kod nas bosanaca je to da imamo tu skoro bolesnu naviku da uvijek krivimo nekog drugog za sve sto nam se desavalo kroz istoriju. Trebalo mi je da odem iz te ucmalosti da bi nesto naucila o sebi ali i o drugima, jer ziveci u bosni, nazalost kao i mnogi drugi, toga nisam bila svjesna. I dok drugi narodi i nacije, \"kopaju i rukama i nogama\", da se sto prije izvuku iz krize, mi kao i uvijek cekamo da nam se neko smiluje. A do tada \"ne crkni magarce, dok trava poraste\"!!!
Fino \"upakovana\" standardna prica iz svakodnevnih kafanskih, forumskih, ulicarskih i ostalih vec \"provarenih\" diskusija.
gdje je sada piramida da nas grije svojim vibracijama i tajanstvenim energijama?
svaka cast \"justdoit\"....konacno neko ko zna osnove noninarstva i novinarskih zanrova....mada, ne vjerujem da to ovdje pije puno vode....no dobro...svaka cast na poznavanju
Konačno, jedva da ovo možemo nazvati i osvrtom. Kažem jedva, jer opet osvrt podrazumijeva da se pisac \'\'uhvati\'\' za jedan detalj, jedan citat... na koji daje svoje mišljenje, a ovdje je \'\'napakovano\'\' svega po malo. Što se Ene tiče, njoj čestitam na duhovitosti I nadam se da neće pogrešno shvatiti moja obrazloženja. Upućena su onima koji odlučuju kako se šta na ovom portalu zove. Red je da se pročitaju I nauče osnove ako se već hoće voditi ovakav posao. Kad već imamo najčitanije dnevne novine koje zaglupljuju naciju, šteta je da jedan od posjećenihij portala to isto radi. Sve najbolje!