Branković potvrdio
0
Plina će biti i narednih sedam dana
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve vise bivsi BH muslimani i sve manje Bosnjaci - su najugrozenija bh populacija - pocevsi od prvih visestranackih izbora - pa preko tunela - do danas - ali nisu ugrozeni od ,,drugih\'\' nego od ,,svojih patriota\'\' - predstvanika vlasti. Pred tunelom su danima lezali ranjenici - danasnji zivi borci i svjedoci mojih navoda a nasih zajednickih tragedija i patnji - jer su prioritetni bili sverceri brasnom, uljem, secerom, solju , kafom i ostalim elementarnim namirnicama - po pijacama prodavanim od brasna na kg 10 km, 1l.ulja 60 km, kg soli 40km, secer 60km, kafa do 160km, etc.
http://www9.speedyshare.com/data/752125870/14684593/39554169/Sace%20grijanje.jpg
Gospodine premijeru, pokusala sam Vas kontaktirati ali bezuspjesno, da Vam dam konstruktivan prijedlog - da ne dajete ostavku - naprotiv - ostanite u svome stanu - ali u kucnom pritvoru, pardon, u kucnom ambijentu - a nama - sa svim Vasim suradnicima ustupite dok je ovih zimskih maz(n)utnih zagađenja - besplatno do pocetka ljeta, Vi i Vasi suradnici iznajmite svoje bjelasnicke, igmanske i druge planinske apartmane, ok? Za ljeto se budemo ljudski dogovorili, ne?
Kad su jos potkraj 80-ih etno teokratski grobari etike preuzeli demokraciju u svoje ,,ciste ruke\'\' i pod svoju kontrolu - znala sam da ce Republika BiH biti pokopana na isti nacin kao sirota 21-godisnja Ukrajinka Elena Popikova u BiH.