Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mutavi Bošnjo sebi dozvoli da mu dojučerašnji teroristi kontrolišu energente...24 godine od rata
@dragonba kontroliraju granice, dakle kontroliraju transport bilo čega pa i energenata.
Nema ti to neke veze. Ne zavrću ventil Srbi, nego Rusija. Sve i da se Zvornik nalazi u FBiH, Rusi bi mogli da zavrnu plin i izvrše pritisak na nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Tako je to kad smo uslovljeni samo sa jedne strane da dobijamo plin. . A ne daju nam da pravimo nove . Super
iz Gas-prometa žele da se ugovor o transportu gasa potpiše kao ugovor između dvije države, a ne dva entiteta, što je za FBiH neprihvatljivo.
Ko ne da? Pa uskoro se počinje praviti novi gasovod pod pokroviteljstvom Amerikanaca. Kakva će biti cijena je nepoznanica još uvijek.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Fuj gadovi beskicmenjaci ... Oni momci sto padose u ratu ... Njih mi je zao jer ne znaju za koga se borili ...
Potpisase sve Adzije...
Ljudi znate li vi bez koliko bi PDV a ostala obje vlade u entitetima. Nisam se ni sekunde sekirao oko toga jer njima treba
Rješenje da te niko NE ucjenjuje...novac koji se daje za transport plina dići kredit i graditi LNG terminal (ukapljeni plin)...pruncipom automatizma nisi više ovisan ni oRuskom gasu niti da te oni ucjenjuju svako malo što sa cijenom što zavrtanjem plina...kupuješ plin koji je puno ,puno jeftiniji od Katara,Irana,S.Arabije,Iraka itd..
Javnost je cijeli dan iščekivala vijesti o rezultatima pregovora, s obzirom da se vanjska temperatura zraka snižava. Dogovor je postignut iza 20:30 sati. -------------- Zavrni Mile jos malo
svaka cast klixe…. i nemo’ da bi ko sta prigovorio klixu… a tek ovi nadnaslovi…oplakah bog vas jebo…. zavrtanje ventila odvrtanje ventila e svaka vam dala po sto puta…. a vi sda balijaci pogledajte dobro ove face za koje ste glasali…i dobro ste prosli kako ste mogli…
Pismen sam i skolovan, rado bih uzimao sitan novac od SDA da ih hvalim po portalima. Znam to raditi suptilnije i kvalitetnije od ovog degenerika .....svi ovdje znamo kojeg. Nisam simpatizer, ali ako vec neko mora to da radi, daj da nije neko kome samo pertle vire iz zicegu.
Jebemti zivot , pa dokle još dozvoljavamo da se poredimo sa glupim volom.Plin zavćemo plin odvrćemo ,a naši sedam sahata plakali hehe
Zašto se ne priča o tome šta je zapravo bio problem!?! Iz Gas-prometa neće ugovor izmedju firmi, već ugovor izmedju RS i FBiH, gdje se RS tretira kao sudionik u medjunarodnim odnosima. Ma zavrni brate, preći ćemo na alternative kojih je puno, a RS nek se puši, nebitni su i to će i ostati.
Sve se mozemo zahvaliti SDA i Bakiru Izetbegovicu sto i nakon 24 godine nakon zavrsetka rata nemamo alternativnu rutu u snadbijevanju plinom preko Hrvatske.
@mirage77 da ide preko Hrvatske ja bi ga po noci zavrnio dok god se ne pocnete ponasat kao civiliziran narod
Ne kontrolišu srbi ništa sve dolazi iz majcice rusije.
@ma zdravo ...ma naravno,..kako god ti kazes da ti lakse bude
Novinari treba da zahtijevaju objašnjenje!!!! Kakav je sporazum donešen?!? Predstavnici RS-a su uvijek institirali da se pitanje gasa reguliše na entitetskom nivou, odnosno da entiteti daju licence i utvrđuju pravila za poslovanje u oblasti gasa, dok su predstavnici FBiH tražili da se ova pitanja definišu na državnom nivou i da važe jednako na svim dijelovima zemlje. Šta je kompromis?
Gas je ruski a ne srpski.
Sami fol izazvali 'krizu' i sad je maratonski rjesili... hajte se.malo potapsite po ledjima.. jeste normalni mma,muuu vam j3.bemmm koja vas je okotila
I koje je rješenje?