Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo dokaz da iza ovih raznih korisnickih imena stoje agresorsko-genocidna gamad, Ova osoba je odgovorila na jedan moj probosanski komentar: nermicTZ 08.05.2014. u 16:35 Vidjet ces ti sutra SDA balijetino uhljebljena u BH telecomu ko su huligani i teoriristi bando klosarska! Ovo sto pise "SDA" mi je sasvim svejedno, ali ono "balijetino" je skidanje maske i dokaz da je ovo jos jedna ujdurma po nalogu antibosanskih snaga, a koje predvodi Monstrum Radoncic i njegovo huligansko-teroristicko udruzenje SBB.
Koliko li ih Fahro placa da pjesace iz Tuzle do Sarajeva ?
Evo dokaz da iza ovih raznih korisnickih imena stoje agresorsko-genocidna gamad, Ova osoba je odgovorila na jedan moj probosanski komentar: nermicTZ 08.05.2014. u 16:35 Vidjet ces ti sutra SDA balijetino uhljebljena u BH telecomu ko su huligani i teoriristi bando klosarska! Ovo sto pise "SDA" mi je sasvim svejedno, ali ono "balijetino" je skidanje maske i dokaz da je ovo jos jedna ujdurma po nalogu antibosanskih snaga, a koje predvodi Monstrum Radoncic i njegovo huligansko-teroristicko udruzenje SBB.
nermicTZ - je OMER ČEVRA, glasnogovornik SBB-a. Neki dan sam mu otkrio IP adresu koja je registrovana na Avazov toranj, tj. sjedište SBB-a. Levat obični :)
U Federalnom parlamentu ima 98 zastupnika. Kada plenumaši dođu biće ih doslovno, glas za glas manje od parlamentaraca. U svakom slučaju omogućiti ljudima da u parku preko puta zgrade Vlade Federacije fino i dostojanstveno protestuju.
Kako koji od ovih lendohana uđe u grad odmah mu treba dati lopatu da svaki posadi po jedno drvo u gradu...
plenumaši=ublehaši
pendrek u ruke pa to sve ispendrecit
Nema druge
ma ja bi te nehl***vice (plenumase) sve na prinudni rad, providni su postali vidi se vidi sbb.
gdje da krenes u ovo strasno doba nemassss gdjee :)))
Na koliko jezika je "gladna" prdonciceva Gamad??? hahahahaha "" Gladni smo na tri jezika,...........Tuzlu za glavni grad,.........Srebrenik je naš (ciji cetnicki!?).......... Bitno je istaći da građani dolaze neorganizaovano (Prevoz obezbjedjen).......... A da "Plenum gradjana" pred Izbore nosi transparent.. "Izbori su lažirani".. Ovo je vec ocigledno da je ovo predizborni skup huligansko-teroristickog udruzenja SBB, a sve po planu i programu cetnickih hordi pod cijem su okrilju i SBB i njihov poglavica Monstrum vojvoda Prdoncic.
Zelimo da obavjestimo nase pristalice da su uz nas nasa braca iz CANVAS udruzenja, koji su kako vidite veoma aktivni na ovom portalu, oni su osmislili i "proteste plenumasa", ali mi imamo podrsku i Petera Sorensena, Vlade RS, cetnickog dobrovoljca Vucica koji je i dobar prijatelj naseg vozda, imamo podrsku cetnicke brace, i svih antibosanaca,,, zadajmo posljedni udarac BiH i Bosnjacima, izadjite u sto vecem broju, porusite i popalite sto vise, a onda ce nas vozd da dobije zvanje Vojvode, A pogledajte ovaj znak na zastavi, ovo je zastitni znak CANVAS udruzenja koje nam daje upute, kako da rusimo drzavu.
Iskustva sa "gladnom djecom" trebala bi posluziti gradjanima i policiji, pa da ovoj "velikoj djeci" i ostalim plenumasima ne dozvoli da pale i ruse kao sto su radili u febr. I nadajmo se da se nece paliti drzavne Zastave sa Ljiljanima kao sto su " gladna djeca" koja su vec porasla pa su sad "velika djeca" uradili u feb. Najbolje bi bilo da policija ne dozvoli okupljanje jer nije na vrjeme prijavljeno!!!
plenum gradjana sarajeva broji oko stotinjak ljudi,i oni da predstavljaju 400 000 ljudi,ko su oni,ko ih je izabrao,otkud im legitimitet,vise nego ocigledno je da je ovvo organizovala jedna sranka,kao gradzanin Sarajeva ne priznajem plenum,to su obicni probisvjeti
pendrek pa to sve lijepo ispendrecit
Bujrum dodite svi,al nedo Bog da vidim tog nekog tuzlaka il zenicanica da se šepuri mi po gradu nece valjati,znaci pripazite na svoje ponasanje
sta ti je sabane nasi smo prvo uvijek ide vaspitna
podrška narodnoj vlasti hapsi to sve oni ni neće da rade samo se zajebaju
Nemam vremena da im se pridružim, ali puna podrška ovim ljudima. Možda nisu ni svjesni veličine svoje uloge, ali se oni bore za budućnost svih nas i sve naše djece pogotovo.
Baš me zanima koji će sada prozori da se razbijaju. Ljudi ne shvataju da moraju da prvo oni daju sve od sebe i grade svoju budućnost, a ne da proklinju državu i leže kod kuće (onda kad nisu na plenumu).
To stoji, ali dosta je narodu da vlastela živi lagodno preko naših leđa i od naših para, i ne samo vlastela nego i njihove porodice i stranački dupelisci. O zaduživanju nas za račun njih da ne pričam.
Ludnica je već odavno počela! SBB-MANIJA! Pošten narod do bola! Sve za svog vožda i za cvaju!
sta 'oce ovi ?