Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo Fojnica imali risovaaa?
ništa čudno,obzirom da nam je država u "banani",tako da su i posljedice za bilo kakvo bolje sutra automatski "bananirane"...
Nego sta kaze Bakir hoce li otvorit Zaru ili nece ...da i njemu siromahu koja kapne !
Nalogodavac kazni.......stranka fasisticke akcije
Pa ti protestvuj :(
...šuti, jarane...poskidaće nam ip adrese, pa ti eto i nama po 200 mara kazne...zbog virtuelnog podj­ebavanja kamare kriminalaca eufemistički nazvanih "vlast" :)))
Mene bi odmah za terorizam optužili jer sam ja za paljenje, rušenje i uništavanje. Ništa plenum :(
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
u kojem je stanju privreda b i h, ove manje sredine poput fojnice, vareša i sličnih mjesta će za par godina postati starački domovi, a za pedeset groblja.
...za pedesetak će i država biti to što spominješ...
uzeo si mi riječ iz usta. ja nagovaram ženu godinama da idemo van balkana, ali bezuspješno, morat ću s punicom biti bolji pa da ona djeluje na nju, druge mi nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...to šef mup-a da se uvuče u dupe načelniku...
Ma jok ba to im masoni pisu kazne :)
...jes, jes...došla bijons pa udarila po fojničanima :)))))))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)