Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tzv Socijalni nemiri su pokusaj Brisela da naprave od Bosnjaka Mini Palestince i stvore treci entitet http://www.bosanskehistorije.com/pisanarijec/51-jack/1955--tzv-socijalni-nemiri-su-pokusaj-brisela-da-naprave-od-bosnjaka-mini-palestince-i-stvore-treci-entitet
sve se bojim da će zahtjevi biti usvojeni ........
Ovo ne razumijem, kako 40 građana može zahtijevati smjenu vlasti koja je izabrana demokratski od nekoliko desetina tisuća građana?
Tresla se brda rodio se mis.Nisu djaba vicevi o glupim Bosancima.Propadose protesti kao da nikada nisu ni bili.
Glavni zahtjev promjena toka Neretve
Plenumi su promasaj skroz,ravnoteza je opet prevagnula na njihovu stranu,stranu vlast,a svi znamo odlicno,kako to izgleda kad se slabili moli nesto jacem,nejse,plenumi O bodova,prvi dan je bio onako za sjecanje,ovo drugo,dace bog.
Vasic Rajko-Samo da se ne preliju ovi zahjevi,u nasu republiku!Ne bi trebalo,kod nas nema ovoga,al ko ce znati?!
Hm,ko li stoji iza ovih zahtjeva?!
Ja stojim iza ovih zahtjeva......
@bas me briga-Bil bila fina,pa nam rekla ime i adresu?!