{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Plenum građana Mostara utvrdio četiri zahtjeva koja će uputiti Skupštini

F
15.2.2014. u 18:01
54
23
Plenum građana Mostara utvrdio četiri zahtjeva koja će uputiti Skupštini
54
Na današnjem Plenumu građana i građanki Mostara, koji je održan u OKC-u "Abrašević", utvrđena su četiri zahtjeva koja će se uputiti u ponedjeljak, 17. februara, Skupštini Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK).
Plenum građana tako zahtijeva smjenu Vlade HNK-a, ukidanje paušala i beneficija političarima, kao i usklađivanje njihovih plaća s prosječnim radničkim plaćama, donošenje zakona o socijalnoj zaštiti, zaštiti civilnih žrtava rata i obitelji s djecom na razini HNK-a, kao i službeni izvještaj MUP-a HNK-a o demonstracijama u Mostaru i aktivnostima koje poduzimaju u procjeni sigurnosnog stanja u HNK-u kao i imena svih osoba koje su privedene na informativne razgovore.

Građanke i građani plenuma Mostara okupili su se oko istih ideja, a to su: ravnopavnost svih naroda i narodnosti, kako konstitutivnih, tako i onih koji se izjašnjavaju kao ostali, a državljani su Bosne i Hercegovine, istaknuto je tijekom plenuma.

Također, apliraju na prijatelje i sugrađane Srbe, Bošnjake, Hrvate te ostale građane Bosne i Hercegovine, da ne nasjedaju, kako je istaknuto, na trikove i podvale vladajućih struktura, te da se pridruže prosvjedima.

Slijedeći Plenum građana najvljen je za ponedjeljak, 17. februara u OKC-u "Abrašević" s početkom u 17 sati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: