Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
taman da Dragan pokaze Vucicu kako je satro Srbe u Mostaru i kako kerovi imaju vise prava nego oni.
Glupe Bosnje se podijelile u 10 stranaka, pa ih 6% Hrvata je.bU kako znaju i umiju... gori nam je status nego Sejdic-Fincijju.. svarno SRAMOTA!
de mi reci sta ti mozes uraditi u vezi kriminalne organizacije i sprege SDA + IZ ?
ja mislim da se Pavelic, na grobu okrece.
organizacija sajma o trošku države a profit u privatne džepove ,a vi se prepirete oko gluposti. bolje bi bilo da podavite tajkune
.. neraskidiva ljubav UZPgenocidaša kad je u pitanju BiH!
Čoviću sva ona nacionalna prava u FBIH , koja imaju srbi u Mostaru i Hrvatskoj !!! Ako Vučić ima kakvih primjedbi nek se odmah OČITUJE !
Šta mi imamo od ovoga? Troškove njihove. Šta očekujemo za budućnost? Veće troškove.
tvoji su se izjasnili o nedolasku, šta ti imaš? nemaš ništa.
Siromaštvo, čemer i jad, tiraniju i na kraju smrt donose sebični društveni sistemi, vladari psihopate, licemjerne religije, zatucani popovi, nacionalističke stranke pljačkaša kao i primitivne ovce koje ih slijepo slijede. I dan danas, iz sata u sat.
Kada završite silovanje sa šarenim jajima, Uskrsima, Vaskrsima, vaistinama, najradosnijim hrišćanskim praznikom, poslanicama, liturgijama, qqurcima, palcima.. možete se vratiti realnom životu i zapitati se zašto se na snimanje magnetnom rezonancom čeka šest meseci.
Gdje je Kolinda ? Žene uvijek gledam direktno u sise, pa čak i onda kada ih nema.
Mile dolazi kao zadnja, najvažnija mečka na vašaru.
od fabrike aviona se napravio vašar?!?! pojedinim političarima je to nivo inteligencije! evo da imaju mladi koristi od toga...pojedinci rade marketing za lične interese preko ledja gradjana.
Čoviću sva ona nacionalna prava u FBIH koja imaju srbi u Mostaru i Hrvatskoj !!!
Pita nastavnica hrvatskog jezika mladog splitskog osnovnoškolaca: Reci ti meni što su to prilozi? Prilozi su: ketchup, majoneza, luk, salata...
@burek3od3sira Pita premijer Hrvatske premijera Švicarske: Kako vi imate Ministarstvo mora, a nemate more? Premijer Švicarske pita premijera Hrvatske: Kako vi imate Ministarstvo financija, a novca nemate?
@burek3od3sira sve dok bosanac ima veliko srce, dzaba ti sve...