Komentari (289)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De to reci u svojoj Hrvatskoj da se ne trebaju održati izbori
Mijesanje u unutrasnje stvari druge zemlje tj. prikrivena agresija. 🤮
Dobro je Bosna i ziva koliko neprijatelja ima sto unutar sto vani....
ma da , samo da HDZ sto duze bude na vlasti
Seljaci sa Pantovčaka ne znaju šta je lijepo ponašanje. Vratite zemlju Austrijcima i Madjarima, nije država za vas. Vama je najbolje da budete austrijski konjušari.
Samo lajete nebitni ste. Zna se ko je gazda u 🏡.
Treba vas hebati i jedne i druge i treče!!!!!!! Ista 💩 u pet deka već 25 godina jedno te isto! Bili na vlasti ili birači, i za sve su drugi krivi!🤦‍♂️
HDZ nije prijatelj BiH… nije ni SDA, ali HDZ je zlo… to je valjda svima jasno…
… koliko Bosna neprojatelja ima…
Elegantni bosanski bezrogi bizon.
Hajde da se dogovorimo onako kako mi kazemo.
Izborni zakon koji je legitiman u Bosni i Hercegovini i nije unilateralno mijenjan, NE TREBA MIJENJATI po svaku cijenu, već on treba da bude promijenjen uz uvažavanje svih presuda Ustavnog suda BiH, Međunarodnog suda za ljudska prava i pozitivne prakse zapada u kome su građanin i ljudska prava pojedinca temelj Ustava države!!!! ;)
Plenkovic je papin kratas, koji one koji su presudjeni za udruzeni zlocinacki poduhvat predstavlja zrtvama, jer nisu bili dovoljno snazni da zavrse genocid kako je Barikan planirao. Latin je duboko zabio Muji niz u ledja ali na iznenadjenje krstasa Mujo je prezivio.
Jer Mujo ima tri srca a na trecem ljuta guja drijema!
Plenkovic kao krpelj se navadio da pije krv Bosancima! Neces ni ti dugo, nicija nije gorila do zore pa nece ni tebi ni tvom HDZ-u.
Bosansko bice odbacuje sve druge Nacije kao strana tijela osim bosansko-hercegovacke Nacije.
U svim drzavam žive jednako ljudi bez obzira na vjeru i naciju,nisu podijljeni kao što je to kod nas i niko im se ne miješa u državu kao što se nama svi ama baš svi miješaju,legendo ako živiš u Bosni i Hercegovini onda si njen drzavljanin,nikakve druge zastave i pm ne trebaju da dolaze u obzir,u BIH si i tako ti stoji na putnim ispravama,ako mislis da si kao hrvat,srbin ili musliman manje važan ovdje onda idi u Hrvatsku pa živi,idi u Srbiju pa tamo zivi ili idi u Saudijsku Arabiju.
Bošjnaci nemaju izbora nego sa Hrvatima. Osmi, ako se ne dogovore sa Srbijom. Ali nešto se mora napraviti. Bakir je za Srbiju ali nikako da skupi masu za svoje ciljeve. Ali što odluka prije dođe to bolje. Ovo sa Rusijom sa nema kraja.