Komentari (342)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi mi iz BiH znamo da nikada nikakav brod nece doci u Neum, a isto tako znamo, mi koji smo svako ljeto na jugu Hrvatske, da nam je pun k. bespotrebnog cekanja na Neumskim granicama. A i neumljanima je vjerovatno pun k. Konstantnih kolona vozila kroz njihovu glavnu gradsku saobracajnicu koja su, sto je najgore, samo u prolazu. Izgradite ga konacno, jedva cekamo!
E, ne! Nemoze most preko tudhe zemlje/vode. Dozvolili smo im podzemni tunel a oni nece. Hrvatska ako je u EU neka zna da ju ne J ni 5 posto ni EU ni Bosna.
Pa i ne trebaju brodovi u Neum ici, nego u luku na otoku Kleku, koja bi bila tri puta dublja od luke u Plocama. I onda napraviti autocestu do luke i Neuma, kao i zeljeznicku prugu. U suprotnom, ne isplati se za par plahti graditi obicnu cestu od 50 miliona eura.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hrvati iz BiH uvijek radili i radiće u interesu Hrvatske. Bošnjake vodi gomila nesposobnih blentovina koje nisu u stanju najosnovnije stvari da srede u državi. I sad takva "država" treba da opstruira izgradnju mosta koji finansira EU? Decenijama nema puta do Neuma, a sad se priča o luci. hahahah. Ludilo :) Hrvat, samo gradite.
Treba vratiti granice iz 1382 godine i pripojiti Dalmaciju matici Bosni i Hercegovini.
Po istim takvim svim prqvnim aspektima je Slovenija dobila 2/3 Poranskog zaljeva, pa bi sad Plenky da se vadu u Baražu protiv BiH !
Slovenija nije ništa dobila, jer su sudije bile korumpirane, a Hrvatska izašla zbog toga iz postupka
@iiv Ja koliko znam obje su u EU, a arbitražni sud je bio EU ! I moj tim kad gubi fubalsku utakmicu uvijek izađe sa selelnog terena i nije nikad izgubio, mi jednostavno ne podnosimo da gubimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I opet ,Hrvati imaju pravo da grade most,a nisam skutor
Uzmite kanue pa veslajte ko indijanci sa ostatkom hrvatske
Gradi covjece,tvoja je zemlja,samo nemoj blokirati izlaz u medjunarodne vode,za vece brodove tipa kruzer.mada cisto sumnjam da ce nesto takvo ikada pristati u neumu.
Kad se dobije dozvola od BiH i ispune svi uslovi onda će se graditi.
zašto bi BiH izdavala dozvole? To ti imaš pretencije na tuđi teritorij
Komandant štaba i Štab ratne mornarice i pomorskih snaga BiH zasjedao je juče u Sarajevu i odlučio da na provokaciju EU jednostrano upute u međunarodne vode između BiH i Hrvatske nosač aviona treće ratne flote BiH, koju će osobno predvoditi prvi BiH admiral, naoružane sa bojevim rasprskavajućim glavama koje su ispaljivane pri otvaranju SFF-a u trajanju od cijelih 10 minuta, kada su građani počeli preklinjati da se taj užas što prije okonča.
Na Adi CIGANLIJI primjecena atomska podmornica stigla iz rusije i treba je remontivati :))))
Bošnjački nacionalni preporod, 21th century editon: Kreneš iz Dubrovnika ka Splitu, tu sve do Zatona žive Hrvati. Onda na uskom pojasu oko Neuma žive Bošnjaci katolici, genetički specijalni i drugačiji, da bi opet od Kleka ka sjeveru imao hrvatsko življe. Gdje prestaje logika, tu počinje bošnjački očajnički vapaj za identitetom i unitarnom državom :)
Neka se most gradi, ali jednog dana bi mogle na vlast u BiH doci snage probosanski orjentisane pa onda zajednickim snagama tuziti Hrvatsku i naplacivati rentu koristenja BiH prolaza do otvorenog mora.
a pro hercegovačke snage tužiti BiH i naplačivati rentu korištenja hercegovačkog prolaza. Usput BiH nema ni sad prolaz na otovoreno more. I Jedino Hrvatska može naplačivati BiH prolazak kroz Hrvatsko more
@iiv Po medjunarodnim zakonima Hrvatska nema pravo nista naplacivati dok po istim zakonima BiH ima pravo na nesmetan izlaz na otvoreno more. Pa ti sad zakljuci kako hoces.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa nek naprave, hajde ljudi moji, možad će Bosna opet jedan dan da postavi zastave u Splitu i Trogiru, razmišljajte strategijski
Opet? Kad je Splitimao bosanske zastave?
@Anpa ne zna on ni hrvatsku historiju, tamo ne piše ništa o Tvrtku
Bakire odgovori mu sad brzo, sta cekas, propast ce nam flota.
BiH treba izgraditi veliku deponiju u Ivanici nadomak Dubrovnika. Tu istresati smeće iz cijele BiH, nek zamirise turistima dubrovackim.
čak se ne mogu ni osvetit, nemaju snage i mozga...
@New_Folder Dodijeliti rudnicima i kemijskih ispadanja jedno 200 min mjesečno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naravno da će biti izgrađen - samo, nezna se tačno kada će!
@Yokohama Zato što nisu imali KONSTITUTIVNE manjine da bi im se petljati.... Jebe nas satelitska nacionalna manjina i par kriminalaca
@Yokohama .Jos samo da vrate lovu.100% BDP u dugu.