Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba pogledati istini u oči. Dijelovi BiH pod vlašću muslimana su džamahirija u kojoj vlada islamizam a muslimani iz BiH su najveći podupiratelji radikalnog islama u Europi. Najvise terorista, dragovoljaca ISIL-a po glavi stanovnika dolazi iz BiH
Plan i program HDZ-a za mjesec ozujak: - Okupljanje neo-nacista u Blajburgu (Austrija) - Vrbovanje selefija (BiH) I onda nam na kraju ovi Europejci organiziraju skup pod nazivom: "Evropski ustav za Bosnu i Hercegovinu". Ludilo.
Ne vjeruju vam niko bitange uzp ovske
Bakire sretna ti koalicija sa HDZeom
Čović dobio moždani???Kriva usta i pala obrva iznad desnog oka....
A Kolinda i Dragance su jako kreativno iznosili nefativne tvrdnje o BIH vezano za bolesnjake, sta je bilo to . moj Plenki, da binbio postovan od svakoga moras i ti postovati druge ..
Plankovicu, nismo ni ocekivali da ces priznati. Vi ste sljedbenici NDH politike i vodite rat protiv BiH na perfidan i pokvaren nacin.
Ovo je 100% tačno, još92-93 u jeku rata između moslimana i Hrvata u BiH mudžahedini su dolazili u Bosnu preko zagrebačkog aerodroma Pleso uz Tuđmanovu saglasnost. Nije bilo drugog načina da ovdje dođu, to je smišljeno sa namjerom da se muslimani ovdje što više radikalizuju da bi se uprlo prstom i reklo da je Bosna leglo radikalnih muslimana, da su Hrvati ugroženi i da se na kraju Hercegovina otcijepi i propoji Hrvatskoj. To samo slijep i lud ne vidi!
džaba vi raspravljate o europskom ustavu kad tu nema bošnjaka. vidite da vam nema ništa bez bošnjaka. i tako će opet biti. glasat će mo opet, samo nek je protiv ove nakaze krivouste i promicatelja UZP. a ima poštenih hrvata, domoljuba, ima
Jao insan kada vidi ovog covica, svojom pojavom lik izaziva gadjenje, fuj.. ponizen bio na oba svijeta..
Dragec kakav je tvoj stav prema djelu i liku trojke PAM Pavelic, Artuković, Max Luburic i UZP udruga, jesi li stovac ovih spoboda ili se istih gnusas, gukni javno golube.
procitah selfija :D
VE TO PROTJERATI IZ DRZAVE A POSEBNO DEBILNE VEHABIJE SA KOJIMA SVAKI MORON MOZE MANIPULISATI .hEBO IM BOG MATER GLUPU
Ali teroristi u BiH su reqlni bez jednog dokaza, a ovo je sve laz jos imaju dokazi. Od ovog ne treba odustat mlijeko pa ovo ko covjeka me je Hrvatska povrijedila, pa vi opet idite u Cro na more ima i drugih drzava sa morem.
Jeste jeste dragance .