Komentari (278)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte srbima ista prava u hr kao sto vi trazite u bih.. i njih je bilo 15% samo steih otjerali iz hr i oduzeli im prava..
@ZokaIzDrugeGalaksije Te I slične neinteligentne dosjetke ti mogu prolaziti samo u mahali.
Čekamo ulazak Komšića u Predsjedništvo i šutanje ove bagre...
Hočeš li Plenki malo ovčijih maslina?
Bavi se svojom vukojebinom i ostavi našu na miru.
kmeeeee kmeeeee
To Plenky......inace nisam njegov fan ali u ovom slucaju ga podrzavam.A inace ovo je bosnjacka Pirova pobjeda-izbor Komsica za clana Predsjednistva.
kvadratni - pirova - nepirova, Čović i Plenki u donji čak i u EU. Napokon su i njih, HDZ-i tamo i ovamo prepoznali europljani - kao fašiste. Da ste pametni, da malo povučete ručnu. Zapravo niste i evo vas iznad ambisa zajedno sa Orbanom, Poljacima, Česima i ostalom izfrustriranom nacional fašistićkom europskom žgadijom!
Psi laju, karavani prolaze
Srbi i Bosnjaci trebaju stvoriti zajednicku vladu i ukinuti Hrvatima konstitutivnost, posto ih ionako ima malo u BiH.
nema vise NISTA zajednicko ni sa vama ni sa hrvatima. I nikome vise Srbi nece nista odradjivati. Ako imate problema rjesavajte sami
Dosta je vremena i truda ulozio HDZ odnosno Covic tokom pregovora sa svojim partnerima iz RS-a i Srbije pri planiranju i razradi neophodnih koraka koje je potrebno napraviti kako bi se konacno podjelila i time najvjerovatnije i unistila BiH. Nadam se da ce Plenkovic u svojoj zalbi negdje uvrstiti i ove podatke kako bi se vijecnici EU sto preciznije informisali o svim relavantnim cinjenicama i procesima koji su uticali ili su mogli uticati na izbore u BiH.
Daj ba Željko njbi im se matera jednom za uvijek. Željka i slicne njemu treba svaki put birati
Hrvati imaju previse pozicija s obzirom da ih ima samo 13 posto u BiH. U svakoj demokratiji jedan glas se vrednuje isto, zasto bi 3 bosnjaka ili 2 srbina vrijedila kao jedan hrvat ?
Zato sto je to bio uslov da se rat zaustavi
Jadni gradjani Paganije, jedan dan su dijaspora a drugi dan su ustavotvorni. Kolindi potrebna pomoć mladog Kurca iz Austrije da se razjasni situacija.
Jest,jest EU zakoni su diskriminirajuci ,treba da se ugledaju na BiH "demokratske" zakone i ustav i da se konacno demokratizuju i podjele svojim manjinama u EU entitete,nezavisnost...
Što nisi pravio analize kada je Čović pobijedio na prošlim izborima po istim izbornim zakonima gnjido?
Borit ćemo se do kraja protiv HDZ UZP koliko god košta!!!!