Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Delta holding spremala se da preuzbe Republiku Srpsku BiH, a Konzum Federaciju BiH... a onda dode Bingo iz Tuzle i podere im PLAN IZ KARADORDEVA...
@extremist UDBA ne miruje. Ko zna kad i kako opet udaraju!
@extremist Jesi extreman. Nemoj tako :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dobavljači će biti i najveći gubitnici. Tako je osmišljeno!
Sakam te Bosnjo
Dobavljaci u BiH ce posebno da najebu. Zato treba poceti plijeniti nekretnine Konzuma po BiH i namirivati dobavljace.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sad kao svi treba da pvjeruju kako se ova dva krmka nesto pita?! nevjerovatne ublehe.nego momci zahvalite stranim investitorima sto su se uopste odlucili na ovaj korak.elem sad ce te da vidite kako pravi lopovi posluju,zakidaju,provode slave labor i mobing.
Ovo je dokaz da smo mi za Srbiju a ponajvise Hrvatsku,samo TRZNICA za njihove proizvode,a ponekad poligon za ratne igre.Pa ljudi moji kad ce vam doci iz guzice u glavurdzu,da nemoze stratesku robu svake zemlje na svijetu prodavati druga zemlja u tvojoj rodjenoj zemlji.Gotovo gorivo prelazi granicu i direkno se tanka u rezervoare.Umjesto da pravimo rafinerije i uvozimo sirovu naftu iz Saudije,i zaposlimo 100 000 radnika na transportu i preradi,pa i prodaji goriva.
Heheheheheh Plenkovic kaze da je Hrvatska Bosni prvi trgovinski partner,pa sta ja vama govorim cijelo vrijeme,nema Hrvatske bez BiH.Prdnuli bi oni davno u cabar da neprodaju svoje smece kod nas.Mi im dodjemo ko TRZNICA.A oni nama ko SELJACI koji prodaju svoje smrdljive salame.
dobavljaci nisu nista naucili iz slucaja Tus. Ko ih grebe sad.
Čavara razbio službenog Audija u Hrvatskoj. http://www.bljesak.info/mob/clanak/193034
Plenkoviću treba reći dok je tu da više ne idemo na njihovo more. Bošnjaci idu u Albaniju i Tursku na ljetovanje, gledaju nas ko careve.
Ne samo da idemo na njihovo more i placamo im trostruke cijene,to nije nista.Kad uzmes u obzir da oni prodaju u BiH sve zivo sto proizvedu.A najvise INA proda goriva u federaciji.PokusavajuBaju sjebati i Ruse u Brodu kako bi kleknuli,dabi preuzeli komplet BiH trziste.Hrvatska i Srbija je ncna mora BiH,i razlog zasto nemozemo naprijed.Pa kako bi kad stratesku robu prodaju u nasoj zemlji stranci.
@yugodrp INA ne moze prismrditi Rusima i njihovim energentima..smijenso je pricati na tu temu..na protiv INA se raspala...
Eh i danas je lako u Hrvazskoj i BiH biti lopov. U Srbiji malo teže a u liberalnoj Crnoj Gori je opasnije udarit na obraz neg na državnu imovinu !
RAJA znal iko više jel Dragan Čović Ćirilica više prepšao na pravoslavlje ko Kusturica i uzeo državljanstavo Srbije ko Mile. Mislim interesuje me jel i on GLASOVAO na izborima za Predsjedndka Srbije u Mostaru, jer nema podataka o tom glasanju !
definitivno BiH se raspala, nema je više i zvanično ... zbogom Bosno a i Hercegovino
Kad vidim ovu dvojcu odma moram mislit na Ahmice i Srebrenicu.
...pošto nam mili klikso voli pratit lav lajf celibritija, eo link đe je selebriti roda, a drugi selebriti je rodan, klipan (ko muško, štaće i bit no klipan) koji nikako da se vrne iz južnoafričke republike. a ovi drugi rodan, isto klipan, je nekakav "uletač". https://www.youtube.com/watch?v=_foFoh5CdVk ...haj, skulirajte malo. i navijajte za onog prvospomenutog klipana.
...i podržite, janu, konzum, agrokor & todorića. kaki je daje, naš je.
...ja, još i ovo. molim bihansa-u da prvospomenutom klipanu osigura neometan zračni (hrvatski: vazdušni) koridor (hrvatski: vazduhoput) na nebu mile nam jedne, jedine, jedinstvene, nedjeljive, građanske, multikulturne, demokracke, napredne, nepokorene, neporobljene, etc, etc...nači, bez zrakoplova & zrakomlata & dronova i sličnih vazduholetala. fala. molim.
Sto bi ja volio dati ovom ivanicu da mi podudla gledaj mu nosa a usta ko ona stvar zenska ko da nema nijednog zuba nevidi se jes gadan
Nemoj da kupujete u KONZUMU!!!!!
Unistiti neprijateljski Konzum i puniti BOSNJACKU kasu a ne skutorsku
Ahahaha