Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj i ne skriva da se mijesaju u nase unutrasnje poslove. Mmamu jjebo svoju.
Boli njega ona stvar za unutrasnje poslove BiH, al polozaj Hrvata u BiH je sasvim drugo pitanje
Nisu tvoji ovo je drzava hrvata kolko i tvoja. Ako te stid bit bosnjak tvoj problem. Srbi i Hrvati su tu i nigdje ne idu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako vas loži lik 😂
Uvijek su bili gori od Srbije. Sa njima znamo na cemu smo ali ove lije uvijek rade iza ledja. Najgora sorta ljudi!
Gledaj ovog guznog havera. Cijeli Sabor zna da je homos.
Ustase jer nemate svoju vukojebinu. Mars u 10000 pizdi m vise i vase petljanje. Da bog da pa vam gore bilo , fuj
Pa ako se pozabave korupcijom pohapsi e sve iz HDZa
Razjebat čemo mi i šmita i tebe plenkoviču i UZP,nemojte se zavaravat da čemo mi Bošnjaci pristat da budemo agresorima hamali,niste uspjeli ni jedni ni drugi u ratu,nečete Bogami ni sada.
Šmit je prekršio pravila za ovo treba da se odgovara u Briselu .Stao je samo na jednu stranu,jednostavno ga treba protjerati on čisto radi samo za hdz i to je sada svima jasno zašto je je on u BiH.Na proteste treba izači i tjerati ga što prije svakako je lažni predstavnik OHR niko i ne zna kako je došao na ovu funkciju.
Obavezno na proteste i otjerati Smita nacija
Yebo ti on sve po spisku stasko jedan i mjesas se nama ovde. Vode te svoje konstutivne alo hoce u tvoju zemlju i ne mjesaj se ovde samo pravite razdor medju narodima a za svoje interese ti tvoj Draganstasa.
Ima li stećaka u Srbiji i Hrvatskoj? Ima li stećaka u tvojoj “lozi”? Ako misliš da ima onda nisi “imigrant”.
Stećaka najviše u Hercegovini. Manje u Bosni i Dalmaciji
HDZ, najveći dušmanin Hrvata, kako u Hr , tako i nas u BiH
Dakle, od 8.668 poginulih hrvatskih vojnika na Bošnjake se odnosi 1.267 što je oko 14,00% od ukupnog broja poginulih. Bošnjaka (Muslimana) u Hrvatskoj
Ovi se jos hvale kako se mijesaju u unutarnju politiku druge nezavisne i suverene države. Sramota neviđena. Svima nama treba biti jasno da nam susjedi ne zele dobro, a dok je tako tesko ovaj balkan moze ici nsprijed.
U odnosu na svoje procentualno učešće u ukupnom broju stanovništva Hrvatske 1991. bošnjački narod (tada Muslimani) dao je veći doprinos njenoj odbrani nego hrvatski, što se očitava u nacionalnoj pripadnosti poginulih boraca Hrvatske vojske (HV
U odnosu na svoje procentualno učešće u ukupnom broju stanovništva Hrvatske 1991. bošnjački narod (tada Muslimani) dao je veći doprinos njenoj odbrani nego hrvatski, što se očitava u nacionalnoj pripadnosti poginulih boraca Hrvatske vojske (HV
Od 57 poginulih mornara Hrvatske ratne mornarice (HRM), šesterica su Bošnjaci, što je procentualno izraženo više od 10%.